FILMEZZUNK.HU
Beúszott A kis hableány legújabb előzetese!

Beúszott A kis hableány legújabb előzetese!

6887

Beúszott A kis hableány legújabb előzetese!

Ariel ezúttal színesbőrű lesz Annak idején valószínűleg még a Disney döntéshozóit is meglepte, hogy micsoda sikertörténetnek számított az Alice csodaországban élőszereplős változata. A bőven egymilliárd dollár feletti bevétel azonban végképp egyértelművé tette, hogy a közönség ki van éhezve a klasszikus mesék remake-jére, és még arra sincs feltétlenül igénye, hogy azokat újszerű megközelítéssel vagy eredeti ötletekkel (lásd még: Demóna, Alice Tükörországban) tálalják. Így csak idő kérdése volt, hogy Az oroszlánkirály, A szépség és a szörnyeteg vagy a Mulan mellett mikor kerül sorra A kis hableány is, amelynek most befutott a legújabb előzetese:

Az már egy ideje tudható volt, hogy az elsősorban énekesnőként ismert Halle Bailey alakítja majd Arielt, a Disney pedig Eric herceg szerepére az egykori One Direction-tag Harry Stylest nézte ki. A popsztár viszont visszautasította a lehetőséget, így esett a választás a viszonylag újoncnak számító Jonathan Hauer-Kingre.

Halle Bailey-t és a produkciót korábban több támadás is érte amiatt, hogy a Disney afroamerikai színésznőt szerződtetett Ariel főszerepére, de számos sztár állt ki a döntés helyessége mellett. A közösségi médiában #NotMyAriel (nem az én Arielem) kulcsszóval jelölt tiltakozási hullám hamar elült, és a film sztárja is úgy nyilatkozott, hogy nem foglalkozik a negatív hozzászólásokkal. A filmet Rob Marshall rendezte, míg a főbb szerepeket Halle Bailey, Melissa McCarthy, Javier Bardem, Jacob Tremblay és Awkwafina alakítják.

A legutóbbi magyar nyelvű előzetesről se maradj le:

Cameron Diaz 9 év kihagyás után egy akció-vígjátékban vállalt szerepet

(Via IGN Magyarország és Mafab.hu)


Article Tags: · · ·