FILMEZZUNK.HU
"Minden szerepemet Istennek ajánlom” - Hugh Jackman

“Minden szerepemet Istennek ajánlom” – Hugh Jackman

6173

“Minden szerepemet Istennek ajánlom” – Hugh Jackman

Már biztos, hogy Hugh Jackman fogja alakítani Szent Pált a bibliai személyiségről készülő filmben. A világhírű színész nyíltan beszélt keresztény hitéről. A Parade magazinnak adott interjújában a Golden Globe-díjas Jackman elmondta, hogy korábban különböző templomok szertartásain vett részt, és hogy megfordult a fejében, hogy akár lelkész is válhatna belőle.

10 Hugh Jackman film, amit mindenképpen látnod kell

„Keresztény vagyok. Mindig is eljártam evangéliumi gyülekezetekbe. Körülbelül 13 évesen volt egy olyan érzésem, hogy egyszer még én is a szószéken fogok állni, mint azok a lelkészek, akiket láttam”

– vallotta be. A népszerű színész hozzátette, hogy amikor szerepel, béke tölti el, és minden alakítását Istennek ajánlja.

“Talán furcsán hangzik, de a Tűzszekerekben az atléta Eric Liddell kijelenti: ‘Amikor futok, érzem, hogy (Isten) kedvét leli bennem’. Én ugyanezt érzem, mikor szereplésnél minden jól alakul, főleg a színpadon. Úgy gondolom, mindannyian keresünk egy érzést, vagy valakit, aki egyesíthetne minket. Minden este, mielőtt színpadra lépnék, megállok, és felajánlom a munkámat Istennek, mármint olyan értelemben, hogy legyek képes alávetni magamat Neki.”

A világhírű színész egy olyan film forgatására készül, melyben Szent Pál apostolt fogja alakítani, bemutatva a pogányok apostolának megtérését, missziós munkáját és börtönben töltött éveit.

Aki a piszkos munkát végezte – Ő az az ember, aki 27 filmben volt Bud Spencer kaszkadőre

(via 777blog.hu)


Article Tags: · · · · ·