FILMEZZUNK.HU
Amber Heardöt nem vágják ki az Aquaman 2-ből

Amber Heardöt mégis kivágják az Aquaman 2-ből?

3347

Amber Heardöt mégis kivágják az Aquaman 2-ből?

Emilia Clarke neve a semmiből felbukkant az Aquaman 2 szereplőinek listáján a Google keresőjében, ami után újra szárnyra kaptak a pletykák, ő lesz az új Mera.

Lehet, hogy Amber Heard összes jelenetét kivágják az Aquaman 2-ből?

Lehet, hogy Emilia Clarke veszi át Amber Heard szerepét az Aquaman 2-ben? Néhány éve – nagyrészt az Amber Heard és volt férje, Johnny Depp közötti, nagy nyilvánosságot kapott viszálynak köszönhetően – rajongói kampány indult, hogy castingolják újra Mera szerepét. Sőt, egy petíció is indult, amely Heard eltávolítását követeli a filmből, melyet 4,6 millióan írták alá a Change.org-on, és talán ezek a számok már vannak annyira magasak, Warner Bros. vezetői fontolóra vegyék Heard menesztését.

Egyelőre semmi jel nem utalt arra, hogy Heard elvesztette volna a szerepet, de a hétvégére virradóra újabb pletykák láttak napvilágot. Ezek alapja, hogy sok rajongó észrevette, hogy amikor a Google-n rákeresnek az Aquaman 2 szereplőgárdájára, Clarke neve megjelenik Jason Momoa és a film többi megerősített sztárja mellett. Lehet, hogy ez csak egy egyszerű hiba, de vannak rajongók, akik úgy vélik, hogy ez egy utalás arra, hogy váltás történt a hamarosan bemutatásra kerülő Aquaman 2-ben. Clarke-nak mindenesetre nem lenne nehéz megtalálnia az összhangot Jason Momoával, akivel a Trónok harcában is együtt játszott.

“Miközben Johnny Depp halad előre, a nők jogai visszafelé haladnak” – Amber Heard nem nyugszik bele a vereségbe

(via mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·