FILMEZZUNK.HU
"Miközben Johnny Depp halad előre, a nők jogai visszafelé haladnak" - Amber Heard nem nyugszik bele a vereségbe

“Miközben Johnny Depp halad előre, a nők jogai visszafelé haladnak” – Amber Heard nem nyugszik bele a vereségbe

914

“Miközben Johnny Depp halad előre, a nők jogai visszafelé haladnak” – Amber Heard nem nyugszik bele a vereségbe

Amber Heard korábban már reagált a Johnny Depp elleni rágalmazási ügyében hozott ítéletre. A színésznő a döntést a nők jogainak, szólási szabadságának szempontjából visszalépésként értékelte. Amber, miután exférje TikTok-on üzent rajongóinak, újra megszólalt.

Amber Heard sírva fakadt, miután felolvasták a bíróságon Johnny Depp üzeneteit

Kedden – alig egy héttel azután, hogy az esküdtszék többnyire Depp mellé állt, és 10,35 millió dolláros kártérítést ítéltek meg neki a hathetes tárgyalást követően – az 58 éves színész csatlakozott a TikTok-hoz, és köszönetet mondott “hűséges” rajongóinak. Első feltöltése a közösségi oldalra egy montázs volt a közelmúltban Jeff Beckkel közös zenei turnéjáról, a következő sorok kíséretében:

“A legbecsesebb, leghűségesebb és legmegingathatatlanabb támogatóimnak. Nektek. Mindenhol együtt voltunk, mindent együtt láttunk. Együtt jártuk végig ugyanazt az utat. Együtt tettük a helyes dolgot, mindezt azért, mert fontos volt számotokra. És most mindannyian együtt megyünk előre. Ti vagytok, ahogy mindig is, akik munkát adtok nekem és én nem tudom kifejezőbben megköszönni nektek mindezt, mint egyszerűen szavakkal. Szóval, köszönöm. Szeretettel és tisztelettel, JD”.

Depp eddig 4,6 millió TikTok-követőre tett szert. A 36 éves Heard szóvivője közleményben reagált Depp üzenetére:

“Miközben Johnny Depp azt mondja, hogy ő ‘halad előre’, a nők jogai visszafelé haladnak. Az ítélet üzenete a családon belüli erőszak áldozatainak az, hogy, féljenek kiállni és beszélni. A csalódottság, amit ma érzek, szavakkal kifejezhetetlen. Megszakad a szívem, hogy a bizonyítékok tengere még mindig nem volt elég ahhoz, hogy szembeszálljak a volt férjem aránytalan hatalmával és befolyásával. Még csalódottabb vagyok amiatt, amit ez az ítélet más nők számára jelent. Ez egy visszaesés. Visszaforgatja az idő kerekét egy olyan korba, amikor egy nőt, aki felemelte a szavát és beszélt, nyilvánosan megszégyeníthettek és megalázhattak. Visszaveti azt az elképzelést, hogy a nők elleni erőszakot komolyan kell venni.”

A saját, ítélethozatal utáni nyilatkozatában Depp azt mondta, hogy az “esküdtszék visszaadta az életemet”, és hozzátette, hogy “a legjobb még hátravan, és végre egy új fejezet kezdődött” számára.

Johnny Depp visszatérhet Jack Sparrow kapitány szerepében!

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·