FILMEZZUNK.HU
Vin Diesel főszereplésével jöhet a Riddick 4!

Itt az első hivatalos fotó a Riddick 4. részéből!

7246

Itt az első hivatalos fotó a Riddick 4. részéből!

Vin Diesel újra összeáll David Twohyval a franchise negyedik filmjére, írja a Variety. A portál értesülései szerint a legújabb film a Riddick: Furya címet viseli majd, Diesel pedig producerként is kiveszi a részét a munkából. Egyébként már gőzerővel zajlanak a Riddick negyedik részének az előkészületei, amelyhez most egy kis “ízelítő” gyanánt egy kép is érkezett, íme:

Itt az első hivatalos fotó a Riddick 4. részéből!

A fotót maga Diesel osztotta meg a közösségi médiában, és bár egyelőre nem sokat árul el a produkcióról, a foszforeszkáló kék fény mindenesetre máris felveti azt a kérdést, hogy hősünk vajon milyen új képességekkel is fog rendelkezni a történetben. A film hivatalos leírása így szól:

“Riddick végre visszatér a szülőbolygójára, egy olyan helyre, amelyre alig emlékszik. A bolygó lakói a túlélésért harcolnak egy új ellenséggel szemben.

David Twohy megerősítette:

“Rajongóink légiója évek óta követelte, és most végre készen állunk arra, hogy a Riddick: Furya című filmmel eleget tegyünk a felhívásuknak”.

Hozzátette:

“Vinnel és a One Race-szel való együttműködésem 20 gyümölcsöző évre nyúlik vissza, hiszen együtt készítettünk három filmet, két videojátékot, egy anime produkciót és mozgóképes képregényeket az internetre. Ebben az új nagyvásznas produkcióban visszatérünk Riddick szülőbolygójára, ahol végre megismerhetjük, hogy kicsoda valójában Riddick.”

Emlékszel még az “Amikor az enyém leszel” sorozat sármos sztárjára? Így változott meg 52 éves korára

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·