FILMEZZUNK.HU
A legrosszabb folytatásfilmek

10 folytatásfilm, amit óriási hiba volt elkészíteni

44858

A legrosszabb folytatásfilmek

Bár van abban némi igazság, hogy a folytatásfilmek a legtöbb esetben nem tudják meghaladni az első részt (tisztelet a kivételnek), de arról a szintről sem érdemes megfeledkezni, amikor nem pusztán meghaladni képtelenek, de súlyosan alul is múlják az eredeti filmet. Alábbi toplistánkban ez utóbbira gyűjtöttünk példákat. Íme 10 folytatásfilm, amit – szerintünk – óriási hiba volt elkészíteni!

Természetesen összeállításunk saját véleményen alapszik! Ha vitatkoznál velünk, vagy kibővítenéd listánkat, írj nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

10. Transformers – A bukottak bosszúja (Transformers: Revenge of the Fallen, 2009)

Béke honol a Földön, amióta Optimus fővezér katonáival győzelmet aratott az Álcák felett. Sam hamarosan egyetemre megy, az élet visszalendül a régi kerékvágásba. A nyugodt állapot azonban csak ideig-óráig tart. Megatron holtteste egy Scorpinox nevű álca birtokába kerül, aki életre kelti őt. Megatron bosszút forral az Autobotok ellen, és üstökössel az oldalán még hatalmasabb erőre próbál szert tenni, hogy győzelmük biztos legyen ellenségeik felett. Tervük azonban kudarcba fulladhat, hisz elfeledkeznek Samről, akinek élete még mindig egybeforr a robotokéval. Az összecsapás elkerülhetetlen.

Transformers - A bukottak bosszúja (Transformers: Revenge of the Fallen, 2009)

9. Verdák 2. (Cars 2, 2011)

A már jól ismert verdák, Villám McQueen és Matuka visszatérnek, hogy egy minden eddiginél nagyobb kalandban vegyenek részt. Nekivágnak a világ első Földgolyó Futamának, hogy elnyerjék minden idők leggyorsabb kocsijának címét. Útjukat megannyi kaland, váratlan kihívás, és rejtély szegélyezi. Kísérjük őket végig útjukon Japántól Európáig!

Verdák 2. (Cars 2, 2011)

8. Cápavihar 2. (Sharknado 2: The Second One, 2014)

Amikor a szeszélyes szél halálos ragadozókat repít hord New York város felé, veszélybe kerülnek a lakók; csak April és Fin mentheti meg a helyzetet.

Cápavihar (Sharknado, 2013)

7. Pomádé 2. (Grease 2, 1982)

A Greese második részének története két évvel Danny és Sandy egymásra találása után játszódik. A banda tagjai már végeztek a Rydell gimiben, és új évfolyam készül a vizsgára. A történet főhőse Stephanie, az egyik végzős lány, aki új szerelemre vágyik, mivel úgy érzi, hogy aktuális szerelme, Johnny már nem vonzza. Jelölt persze akad több is, de Michael a legkitartóbb. Szüksége is van minden türelmére, mert a lány úgy tesz, mintha észre sem venné. De a zene és a fergeteges táncok minden problémát megoldanak…

Pomádé 2. (Grease 2, 1982)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·