FILMEZZUNK.HU
Johnny Depp elsírta magát, miután 7 perces álló ováció fogadta új filmjét – Videó!

Johnny Depp elsírta magát, miután 7 perces álló ováció fogadta új filmjét – Videó!

496

Johnny Depp elsírta magát, miután 7 perces álló ováció fogadta új filmjét – Videó!

A Johnny Depp főszereplésével készült, Jeanne du Barry című francia romantikus történelmi film versenyen kívüli díszbemutatójával kezdetét vette kedd este a 76. cannes-i nemzetközi filmfesztivál. A Jeanne du Barry XV. Lajos francia király utolsó hivatalos szeretőjének életéről, felemelkedéséről és bukásáról szól, az egyszerű sorból származó kurtizán és az uralkodó őszinte szerelmére, illetve az udvar intrikáira koncentrálva. A francia királyt Johnny Depp amerikai filmsztár alakítja, akinek oldalán olyan francia színészek láthatók, mint Pierre Richard, Benjamin Lavernhe, Melvil Poupaud vagy India Hair. A filmet eredeti helyszíneken, egyebek mellett a versailles-i kastélyban forgatták.

Megérkezett az első előzetes Johnny Depp történelmi drámájából! - JEANNE DU BARYY

A kosztümös francia film Johnny Depp nagy visszatérését is jelenti a filmvászonra, miután az elmúlt években elsősorban a volt feleségével, Amber Heard színésznővel folytatott bírósági ügyei miatt került a címlapokra. Visszatérése meglehetősen hangosra sikerült, s bár voltak akik szerint a botrány miatt nincs helye a színésznek a filmes eseményen, filmje után a közönség hét perces álló ovációval üdvözölte a filmet és Depp alakítását, aki könnyes szemmel fogadta a közönség megható elismerését. A siker pillanatairól a Variety osztott meg egy videót:

Johnny Depp számos film alkotójaként felvonulhatott már a cannes-i fesztiválpalota vörös szőnyegén (Félelem és reszketés Las Vegasban, A Karib-tenger kalózai-széria, A halál ára), de most először érkezett egy francia film főszereplőjeként, amelyben franciául játszik.

Johnny Depp lánya bejelentette, hogy mostantól pánszexuálisként szeretné tovább élni az életét

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · ·