FILMEZZUNK.HU
Új előzetes érkezett a Meg 2.: Az árokhoz!

Új előzetes érkezett a Meg 2.: Az árokhoz!

12483

Új előzetes érkezett a Meg 2.: Az árokhoz!

Emlékszünk még a Meg – Az őscápa 2018-as őrületére? Na, hamarosan jön a folytatás, ami még őrültebb lesz. Az első filmben egy elvileg több millió évvel ezelőtt kihalt megalodon bukkan fel a világ óceánjaiban, amely természetesen nem csak az állatvilágot, hanem az embereket is csócsálni kezdi. Végül az a mélytengeri búvár néz vele farkasszemet, aki egyébként azért is felelős, hogy a lény kiszabadul a Mariana-árokbéli fogságából. Itt a folytatás új előzetese:

Ezt a búvárt Jason Statham alakította, akitől egyébként sem áll távol a búvárkodás. És ezt a tudását idén újra kamatoztathatja a Meg – Az őscápa 2: Az árok című folytatásban. Aki látta, aszerint még őrültebb és még valószerűtlenebb akciókra készülhetünk. Egy ponton Jason Statham egy szál szigonnyal pattan majd jet-skire, hogy megküzdjön egy cápával. Ami pedig a megalodont illeti, már nem is egy, hanem több fog cirkálni a tengerekben.

A Meg – Az őscápa 2: Az árok a tervek szerint augusztusban kerülhet a mozikba. A rendezői széket ezúttal Ben Wheatley foglalta el, Jason Statham mellett pedig olyan színészeket láthatunk majd mint Cliff Curtis, Sienna Guillory, Page Kennedy, Wu Jing vagy Skyler Samuels. A Meg – Az őscápa 2018-ban került a mozikba, és több mint 500 millió dollárt hozott a kasszáknál. A film teljes címe Meg – Az őscápa 2: Az árok lesz, a forgatókönyvet Dean Georgaris, Jon Hoeber és Erich Hoeber írja, akik a 2018-as filmet is jegyzik.

Filmes utalások, amiket álmodban sem gondoltál volna

(Via: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·