FILMEZZUNK.HU
Női főszereplőkkel jön egy teljesen új Halálos iramban-film

Női főszereplőkkel jön a következő Halálos iramban-film!

5138

Női főszereplőkkel jön a következő Halálos iramban-film!

A Halálos iramban zászlóshajó franchise, ahogyan azt ismerjük, a napokba elkezdődött kétrészes (háromrészes?) fináléval ér véget, amely a Louis Leterrier rendezte Halálos iramban 10-zel vette kezdetét. A legtöbb rajongó azonban nem számít arra, hogy a franchise egyhamar véget ér. Vin Diesel szerint a Halálos iramban franchise spin-offjai már készülnek, köztük egy női főszereplővel. A cikk a továbbiakban spoilert tartalmaz a 10. résszel kapcsolatban!

Női főszereplőkkel jön egy teljesen új Halálos iramban-film

Van potenciál a női karakterekben

“Elkezdtem a női spinoff fejlesztését… 2017-ben más spinoffokkal együtt, és minél hamarabb leszállítom a finálét, annál hamarabb indíthatom el az összes spinoffot”

– mondta el szombaton a Charlize Theron Africa Outreach Project (CTAOP) Block Party-n. A Fast X egy kétrészes befejezés első része, de “keserédes a fináléra gondolni” – mondta Diesel, aki egy május 12-i interjúban a római premieren azzal ugratott, hogy a befejezés három filmre osztható.

“Nézd meg, mennyi karakter és nagyszerű tehetség van a filmben. Ezek a karakterek vonzóak, és többet kell látnunk belőlük.”

– mondta Diesel a lehetséges 12. filmről. A 10. rész Gisele (Gal Gadot) és Luke Hobbs (Dwayne Johnson) sokkoló visszatérését mutatja be. Diesel bevallotta, nem volt könnyű titokban tartani a cameókat:

“Annyira izgatott vagyok, hogy hazatértek, és még izgatottabb vagyok, hogy láthatom a rajongók reakcióit, és hogy mennyire boldoggá teszi ez az embereket.”

Korábban a vörös szőnyegen Michelle Rodriguez elárulta, hogy Gadot a korábbi filmekhez is forgatott cameókat, de azok nem kerültek be a végső vágásba.

Michelle Rodriguez majdnem kilépett a Halálos iramban csapatából

Michelle Rodriguez

“Más dolgokat is forgattunk, amelyek talán nem illettek volna bele abba a bizonyos filmbe, mint fináléba. Címkéket csinálni nagyon trükkös dolog, mert szeretnéd a nagyszerű tehetségedet, de ugyanakkor nagyon óvatosnak kell lenned, hogy a film végére is megőrizd a közönség érzelmi állapotát. Szóval ez az, amivel zsonglőrködsz.”

– mondta Diesel. Rodriguez nem biztos, hogy aláírja a spinoffokat:

“Továbbadod a stafétabotot. A hátsó ülést veszed át. Az utasoldalon ülsz, amikor a következő generációra kerül a sor Ez az egyetlen módja annak, hogy ők határozzák meg a jövőt.”

– mondta

Michelle Rodriguez majdnem kilépett a Halálos iramban csapatából

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·