FILMEZZUNK.HU
20 híresség gyermeke, akik rendkívül hasonlítanak a szüleikre

20 híresség gyermeke, akik rendkívül hasonlítanak a szüleikre

2799

20 híresség gyermeke, akik rendkívül hasonlítanak a szüleikre

A genetika törvényei vonatkoznak a hétköznapi és a híres emberekre is, ami elképesztő hasonlóságot eredményez szülő és gyerekeik között. Hírességek gyermekei nem csak a fizikai hasonlóságot örököltek, hanem némelyek a tehetséget is.

(1) Meryl Streep és Mamie Gummer

Mamie Gummer az összes arcvonásár örökölte Mery Streeptől. Ugyanúgy, mint az anyukája, belekezdett a színészkedésben és már 2 filmben is láthattuk az Este és a Ricki and the Flash című filmekben.

(2) Reese Witherspoon és Ava Phillippe

Ava rendkívül hasonlít az anyjára Reese Witherspoon-ra, olyannyira, hogy még ikertestvéreknek is lehetne őket mondani. Ugyanaz a szőke haj, illetve arcvonások. A 22 éves lányt még a TV-ben is láthattuk.

(3) Milla Jovovich és Ever Anderson

Milla Jovovich lánya, Ever nagyon hasonlít az anyukájára, pontosabban akkor amikor fiatal volt. Annyira hasonlítanak, hogy még ugyanazt a karaktert is játszották a Kaptár- Utolsó fejezet című filmben.

(4) Uma Thurman és Maya Hawke

Maya Hawke, aki Uma Thurman rendkívül híres színésznőnek és Ethan Hawke feleségének a lánya, 24 éves. Az emberek az interneten gyakran rámutatnak a hasonlóságra Maya és az anyukája között. Ugyanazt az arcvonalakat osztják meg, amibe beleérthető a száj és az orr. Maya az anyja nyomdokaiba lépve most építi a színészi karrierjét.

(5) Vanessa Paradis és Lily-Rose Depp

Lily-Rose Depp, aki 23 éves a legjobb arcvonásait örökölte a szüleitől, Vanessa Paradis-től és Johnny Depp-től. Büszkélkedhet a nagy szemeivel a karcsú orrával a határozott arccsontjával és a karcsú alakjával, ezáltal a modellezésben és a filmiparban is kitűnik.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·