FILMEZZUNK.HU
Hivatalos: Jön a Downton Abbey-film!

Közel tíz év után egy új évaddal folytatódik a Downton Abbey sorozat!

1000

Közel tíz év után egy új évaddal folytatódik a Downton Abbey sorozat!

A krimi és romantikus szériák által dominálta piacon meglepő módon hatalmas népszerűségre tett szert egy a 20. század hajnalán játszódó, történelmi kosztümös sorozat. A Crawley család életét nyomon követő Downton Abbey 2010 és 2015 között futott, majd ezt két film követte 2019-ben és 2022-ben. Most azonban úgy tűnik, a szunnyadó sorozat visszatér egy újabb, hetedik évaddal.

Új, magyar nyelvű előzetest kapott a Downton Abbey: Egy új korszak

A brit történelem jó alapanyagot szolgáltat a filmeseknek, hiszen A koronához hasonlóan az 1912 és 1928 között játszódó sorozatnak a nézők és a kritikusok elismerését is sikerült kivívnia, ennek ellenére 2015 decemberében a hatodik évaddal véget ért a Downton Abbey története – legalábbis azt hitük. 2019-ben filmként elevenedett meg újra a történet, most pedig, nyolc év kihagyás után a tévéképernyőkre is visszatér a hetedik évaddal. Az angol filmtörténelem legtöbb Emmy-jelölést kapott sorozata mögött álló produkciós cég állítólag már el is kezdte a castingot annak reményében, hogy nagy neveket csábít vissza egy új sorozathoz.

Bár a tárgyalások egyelőre még csak a kezdeti szakaszban vannak, bennfentesek elmondták, hogy a fejesek remélik, hogy 2024 végére visszatérhetnek. Az angol arisztokrácia szövevényes történetét bemutató széria világszerte népszerű volt: a 2015 karácsony napján bemutatott utolsó epizódot 7,4 millióan nézték. A rajongók annyira hiányolták a sorozatot, hogy közkívánatra 2019-ben, majd ezt követően 2022-ben film formátumban folytatták a történetet.

Emlékszel még Adam Sandler gyerekeire a Kellékfeleségből? Így néznek ki napjainkban!

(Via Igenyesferfi.hu)


Article Tags: · ·