FILMEZZUNK.HU
Chuck Norris elárulta, hogy azért vonult vissza a filmezéstől, mert a beteg feleségét ápolta

Kiderült, hogy miért vonult vissza a filmezéstől Chuck Norris – Szívszorító az oka!

6841

Kiderült, hogy miért vonult vissza a filmezéstől Chuck Norris – Szívszorító az oka!

Az akciósztár az elmúlt időszakban a szerelme életéért küzdött. Mindannyian tudjuk, hogy Chuck Norris egy mozilegenda, egy sztár és a harcművészetek szakértője. De mind közül talán a leginkább csodálatra méltó tette az életében mégis az volt, mikor feladta filmes karrierjét azért, hogy beteg felesége mellett lehessen. Nehéz időszak volt ez, hiszen az irányítás kicsúszott a kezéből, de valamit mégis tennie kellett.

Chuck Norris beszólások

Chuck Norris és felesége

Chuck Norris felesége, Gena reumás ízületi gyulladás miatt kérte az orvosok segítségét, akik egy MRI-berendezéssel próbálták megállapítani, hogy mi okozza a sztár, akkor 54 éves nejének fájdalmait. A vizsgálat előtt kapott egy kontrasztanyagos injekciót, aminek a segítségével könnyebben felderíthetőek a problémák, azonban a festékanyag gadolíniumot is tartalmazott, ami nemcsak, hogy nem ürült ki Gena szervezetéből, hanem fel is szívódott – ennek köszönhetően pedig leállt a veséje. A rá következő hetekben hatszor kellett kórházba szállítani, mert nem kapott levegőt, és az egész teste remegett.

“Miután hazaértünk, éreztem, hogy valami nincs rendben. Mintha tűzben égett volna a testem, mintha sav folyt volna az ereimben. Fel sem tudtam kelni az ágyból. Néhány hét alatt lefogytam hét kilót, és bébiételen éltem, mert szilárdabbat nem tudtam lenyelni. Ez így ment öt hónapig. Chuck végig az ágyam mellett ült, csak mosdóba ment ki”

– nyilatkozta a Good Health magazinnak.

Chuck Norris a feleségét ápolja a jövőben, ezért visszavonul

Chuck Norris és családja

A színész hiába próbált beszélni felesége orvosaival, közölték, hogy biztosan nem az MRI előtti injekció okozta a problémát. A sztár végül úgy döntött, hogy egy nevadai specialistához fordul, aki meg is állapította, hogy Gena gadolíniummérgezést kapott.

“Feladtam a filmes karrieremet, hogy csak és kizárólag Genára koncentrálhassak. Csak az számít jelenleg, hogy őt életben tartsam. Csak az eddigi kezelései kétmillió dollárba kerültek, és nem tudom elégszer hangsúlyozni, mennyire hálás vagyok a sorsnak, hogy megengedhetem magamnak, hogy kifizessünk egy ekkora összeget”

– árulta el a sztár. Chuck Norrisnak A feláldozhatók 2 volt az utolsó filmje. 5 hónapon át el sem mozdult mellőle. Ahogyan a felesége mesélte:

“Megpróbálták stabilizálni az állapotomat. A férjem a kanapén aludt mellettem, és 17 könyvet olvasott fel. Most már vicces, de akkor nagyon nem volt az.”

A párnak ráadásul két tini gyermeke is van – Dakota és Danilee -, így Gena egész nap azért imádkozott, hogy legalább miattuk sikerüljön életben maradnia.

Chuck Norris azért vonult vissza a filmezéstől, mert a beteg feleségét ápolta

Évekkel az MRI-vizsgálat és a gadolíniummérgezés után Genának még rendszeresen őssejtterápiára és egyéb kezelésekre van szüksége, hogy az idegrendszere meggyógyuljon. A legfontosabb azonban, hogy sikerült átvészelnie a betegséget, mégpedig úgy, hogy férje mindig mellette állt. 2020-ban az évfordulójuk alkalmából Chuck a következőket osztotta meg:

“22 évvel ezelőtt én lettem a világon a legszerencsésebb férfi, mikor Genával összeházasodtunk. Boldog évfordulót, gyönyörű feleségem! Szavakkal nem lehet leírni, hogy mennyire szeretlek és becsüllek. Köszönöm, hogy megosztod velem az életed.”

A nyolcvanas években kezdtek gadolíniumot használni kontrasztanyagként, azóta is számos páciens betegedett, sőt, bizonyos esetekben halt is már meg az anyag miatt. Az orvosok szerint mégis elenyésző a szám, így nem érdemes foglalkozni vele. A sztár most pert indított a kórház ellen, ugyanis meg kellett volna vizsgálniuk Genát az MRI előtt, hogy milyen hatással van a szervezetére a gadolínium.

Sokkoló dolgokat árult el Courtney Love A harcosok klubjával kapcsolatban

(Forrás: Femina és Kuffer)


Article Tags: · ·