FILMEZZUNK.HU
Nicole Kidman legjobb filmjei

10 legjobb Nicole Kidman film, amit mindenképpen látni kell

38257

Nicole Kidman legjobb filmjei

Nicole Kidman, teljes nevén Nicole Mary Kidman Oscar- és Golden Globe-díjas ausztrál-amerikai színésznő, modell, és énekesnő. Hazájában, Ausztráliában már ismert színésznő volt, mikor a világ megismerte a Halálos nyugalom című filmben. Ezt követően jelentősebb hollywoodi filmekben foglalkoztatták, egyre fontosabb szerepekben, mígnem mára a legkeresettebb sztárok között tartják számon. A Hawaii-szigetek fővárosában, Honoluluban született színésznő a napokban ünnepli 56. születésnapját, melynek alkalmából egy csokorba szedtük a kedvenc filmjeinket tőle.

Neked melyik a kedvenc Nicole Kidman filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

10. Engedd el! (Rabbit Hole, 2010)

Becca (Nicole Kidman) és Howie Corbett (Aaron Eckhart) boldog családként élnek, mindaddig, amíg egy tragikus baleset következtében fiuk, Danny életét veszti. A pár élete teljesen megváltozik, Becca vigaszt keres. Ez vezeti őt egy bonyolult kapcsolathoz, egy fiatal, de problémás képregény rajzolóval, Jasonnel (Miles Teller). Jason szinte tinédzser, és a baleset okozója, amelyben Danny életét vesztette. Míg Beccát a ragaszkodás egyre távolabb sodorja kisfia emlékétől, addig Howie inkább a múltba temetkezik, és kívülállóktól várja azt a megértést, amelyet Becca nem ad meg neki. A pár csak sodródik, és mindketten olyan döntéseket hoznak, amelyek hatással lehetnek egész életükre.

Engedd el! (Rabbit Hole, 2010)

9. Életem (My Life, 1993)

Bob Jones (Michael Keaton), a sikeres reklámszakember boldog családi életet él. Megjárja a mennyet és a poklot, amikor megtudja, hogy gyereke fog születni, de azt is, hogy nem éri meg az örömteli eseményt, mert gyógyíthatatlan betegségben szenved. A férfi videokamera elé ül, és tanácsokkal látja el a megszületendő babát.

Életem (My Life, 1993)

8. Halálos nyugalom (Dead Calm, 1988)

A gyermekét nemrég elvesztett házaspár pihenni indul jachtján. Hamarosan elhagyott hajót találnak, a fedélzetén egy baleset egyetlen túlélőjével. Az ismeretlenről csakhamar kiderül, hogy gátlástalan gyilkos.

Halálos nyugalom (Dead Calm, 1988)

7. Más világ (The Others, 2001)

Grace (Nicole Kidman) férje nem tért vissza a második világháborúból, így a nő egyedül él két gyermekével, akik különös betegségben szenvednek – nem érheti őket közvetlen napfény. Az ódon házban szigorú szabályok uralkodnak: mindenhol félhomálynak kell lennie, és nem szabad kinyitni úgy egy ajtót, hogy a mögötte lévőt be ne zárnák. Az asszony felfogad három új szolgálót, érkezésük azonban felborítja a nyugalmas rendet, Grace pedig természetfeletti erők jelenlétére kezd gyanakodni.

Más világ (The Others, 2001)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·