FILMEZZUNK.HU
Al Pacino nem hitte, hogy újra apa lehet - DNS-tesztet követelt 29 éves párjától

Al Pacino nem hitte, hogy újra apa lehet – DNS-tesztet követelt 29 éves párjától

1085

Al Pacino nem hitte, hogy újra apa lehet – DNS-tesztet követelt 29 éves párjától

Sokakat meglepett a hír, hogy Al Pacino 83 évesen gyereket vállal. Állítólag a színész sem akarta elhinni, hogy a 29 éves barátnője az ő gyermekét hordja a szíve alatt, ezért DNS-tesztért kiáltott. Amikor Noor Alfallah terhes lett, Al Pacino állítólag megdöbbent. A Keresztapa-filmek sztárja annyira biztos volt benne, hogy nem ejtheti teherbe sem Noor Alfallaht, sem mást, hogy először nem hitte el, hogy a baba az övé – értesült a TMZ. A portál úgy tudja, hogy a színészlegenda olyan egészségügyi problémákkal küzdött, amelyek általában megakadályozzák, hogy egy férfi teherbe ejtsen egy nőt.

A 82 éves Al Pacino újra apa lesz - A legendás színész 29 éves barátnője babát vár

Noor Alfallah és Al Pacino

A hollywoodi csillag ennek fényében DNS-tesztet követelt a barátnőjétől. A kiadvány szerint a nő tiszteletben tartotta a férfi kívánságát, és a teszt kimutatta, hogy valóban Al Pacino az apa. A szóbeszéd szerint Al Pacino két hónappal ezelőttig nem is tudott arról, hogy a barátnője terhes. A TMZ írása szerint a színészóriás kisebb sokkot kapott, amikor megtudta, hogy ismét apa lesz. A The New Yorkernek 2014-ben adott interjújában Al Pacino nyíltan beszélt arról, hogy nem akar olyan lenni, mint az apja, aki 2 éves korában elhagyta a családját.

“Tudtam, hogy nem akarok olyan lenni, mint az apám. Három gyermekem van. Felelős vagyok értük. Része vagyok az életüknek.”

– mondta, hozzátéve, hogy amikor nincs mellettük, az „felzaklat engem és őket is”.

Al Pacino örökre bánni fogja, hogy nem vállalta a filmet, ami végül Harrison Fordot tette sztárrá

(Via Index – Kultúr – Al Pacino DNS-tesztet követelt fiatal párjától, mert nem hitte, hogy újra apa lehet)


Article Tags: · ·