FILMEZZUNK.HU
Új, hátborzongató előzetest kapott az Insidious 5. része!

Új, hátborzongató előzetest kapott az Insidious 5. része!

5699

Új, hátborzongató előzetest kapott az Insidious 5. része!

Az eredeti szereplőkkel jön a sikerhorror ötödik része, amelynek most megérkezett az új, igazán hátborzongató előzetese!

A Sony stúdió és a Blumhouse filmje ugyebár az egyik legsikeresebb horrorsorozat legújabb darabja lesz. Az Insidious, annak ellenére, hogy csak közepesen gyenge film volt, Amerikában 54, a világ többi részén 43 millió dollár bevételt termelt, míg a második rész 84+78 millió dollárra volt jó. A nézői fogadtatásról mindent elmond, hogy míg az első rész 13 milliós nyitóhétvégével rendelkezett, addig a folytatás 3 nap alatt több, mint 40 millió dolláros bevételt hozott.

A harmadik részre visszaestek a széria bevételei, de mivel a gyártási költség továbbra is roppant alacsony maradt, így az Amerikából befolyt 52, és az Amerikán kívül összekalapozott 61 millió dollár remek eredménynek számít. A negyedik film, Az utolsó kulcs (Insidious: The Last Key) pedig bebizonyította, hogy bőven van még kakaó a franchise-ban, hiszen ismét felülmúlta az előző epizódot bevétel tekintetében: az amerikai 68 millió dollár mellé nemzetközileg 100 millió folyt be.

12 alacsony költségvetésű film, ami végül meglepően nagy kasszasiker lett

(via sg.hu)


Article Tags: · · · · ·