FILMEZZUNK.HU
Igaz történet alapján jön A győztes gól című focis film, amelynek most kijött az első előzetese!

Megérkezett Taika Waititi és Michael Fassbenber focis vígjátéka, A győztes gól szinkronos előzetese

892

Megérkezett Taika Waititi és Michael Fassbenber focis vígjátéka, A győztes gól szinkronos előzetese

Igaz történet alapján jön A győztes gól című focis film! A futball a világ legnépszerűbb sportja, ehhez képest kifejezetten ritkán készül bármilyen film, ami ezzel foglalkozik. Most viszont készül egy, amely a tervek szerint novemberben kerülhet a mozikba. Ez A győztes gól, amelynek magyar nyelvű előzetesét már meg is nézhetitek.

A film alapját egy 2014-ben készült, azonos című dokumentumfilm adja, de ez egy teljes értékű egész estés film lesz. Egy vígjátékról van szó, amely ráadásul valóban megtörtént eseményeket dolgoz fel. A történet szerint Thomas Rogen focistaként a ’70-es és ’80-as években volt aktív futballista, aki az egész pályafutását az akkoriban még messze nem ennyire felkapott MLS-ben, vagyis az amerikai ligában töltötte el. Miután szögre akasztotta a stoplist, edzőnek állt, először egyetemi csapatoknál, majd később egészen az amerikai U20-as válogatottig jutott.

A film is itt veszi kezdetét, egészen pontosan 2011-ben, amikor is második szövetségi kapitányi időszaka végén kirúgják a válogatottól. Viszont cserébe felajánlják neki, hogy legyen ő Amerikai Szamoa új szövetségi kapitánya. Érdemes tudni, hogy a világ egyik leggyengébb válogatottjáról van szó, amely 2002-ben 31-0 arányban kapott ki egy világbajnoki selejtezőn Ausztráliától. Thomas Rogen kénytelen elvállalni a megbízást és a világ legrosszabb csapatából győztes gárdát faragni. Ami egyébként végeredményben sikerült is neki…

A győztes gólt Taika Waititi rendezi, aki Iain Morrisszal közösen a forgatókönyvet is írta. Thomas Rogen szerepében Michael Fassbendert láthatjuk, mellette pedig feltűnik még a filmben Elisabeth Moss, Will Arnett, Luke Hemsworth, Kaitlyn Dever és Rhys Darby is.

Jean Claude Van Damme sármos kinézetét tönkretette a plasztika 62 éves korára

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·