FILMEZZUNK.HU
Az éhezők viadala: 10 színésznő, akiknek egy hajszálon múlt, hogy megkapják Katniss Everdeen szerepét

Az éhezők viadala: 10 színésznő, akiknek egy hajszálon múlt, hogy megkapják Katniss Everdeen szerepét

823

6. Emily Browning

Hogy néznek ki azok a színészek, akik pont 20 évvel ezelőtt szerepeltek egy filmben?

Emily Browning ausztrál színésznő, aki leginkább az Álomháború és a Lemony Snicket: A balszerencse áradása című filmekből ismert. Emily elárulta, hogy ő volt az egyik Katniss szerepére készülő színésznő. Browning már korábban is kemény kritikát kapott, amiért visszautasította Bella Swan szerepét az Alkonyatban. Úgy tudni, hogy még csak nem is vett részt a meghallgatáson, pedig Stephanie Meyer személyesen választotta ki őt. Ami Az éhezők Viadalát illeti, ő valóban megdolgozott azért, hogy övé legyen a szerep. Az MTV-ben adott interjújában elmondta: “Tudom, hogy Az éhezők viadala könyveket Hollywoodban már minden egyes lány elolvasta párszor. De bevallom, és tudom, hogy szörnyen hangzik, de én még soha nem olvastam el belőlük egy könyvet sem.”

5. Shailene Woodley

Shailene Woodley érdekességek

Annak ellenére, hogy végül nem ő kapta meg Katniss szerepét, Shailene Woodley később egy másik jelentős YA franchise arca lett: A beavatott-é. A színésznő nem szívesen csatlakozott a tini kasszasikerekhez, majdnem visszautasította Tris szerepét A beavatott-ban. És hogy miért? Az Independentnek nyilatkozva a következőket mondta: “Soha nem a pénz volt a motivációm. Egy ilyen nagy franchise-al három év munka mellett kötelezi el magát az ember. És lehetett látni, hogy ez milyen hatással volt Kristen Stewartra és Jennifer Lawrence-re, én pedig nem voltam biztos abban, hogy ezt így én tényleg akarom.” Végül a színésznő rájött, hogy hozhat meg úgy döntéseket, hogy a félelem irányítja. Ebből tanulva végül sikerült megkapnia azt a szerepet, amely elvezette őt a világszintű elismerésig.

4. Chloë Grace Moretz

10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Chloë Grace Moretz-ről

Az 5. hullám sztárja, Chloe Grace Moretz szintén élvonalban volt Katniss szerepének elnyeréséhez. A többi jelölttől eltérően Moretz-ről van egy videó, melyben Az éhezők viadala főszerepének meghallgatását lehet látni. Ezen kívül nem tért ki arra, hogy konkrétan miért utasították el őt a szereptől, de ennek ellenére ő is sikeres karriert futott be.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·