FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség, amit még nem tudtál Lindsay Lohanről

10 meglepő érdekesség, amit még nem tudtál Lindsay Lohanről

2042

5) 2004-ben jelent meg debütáló albuma, a Speak. Debütáló albuma a Billboard lista 4. helyét szerezte meg, majd később aranylemez is lett. Második albuma egy évvel később, 2005-ben robbant be a zeneiparba, A Little More Personal címen.

6) Ezután, 2006-ban ismét egy Walt Disney Pictures film, a Kicsi Kocsi – Tele a tank következett, melyben Michael Keaton, Cheryl Hines és Justin Long mellett szerepelt. Ezután több kisebb-nagyobb szerepet kapott filmekben. Már ekkor elkezdődött botrányos korszaka, mely körülbelül 2007-ben lett a legsúlyosabb: akkor ugyanis egyetlen év alatt három rehabilitációs intézményben sem sikerült kigyógyítani alkohol- és drogfüggőségéből.

8 sztár, akiknek már meggyűlt a baja a hatóságokkal

7) 2006-ban szerepelt még a Ki ez a lány? című sorozatban. A forgatókönyvíró Silvio Horta egy interjúban elárulta, hogy teljes egészében a csatorna döntése volt, hogy Lindsay Lohan is bekerüljön a sorozatba, még annak ellenére is, hogy Horta ezt nem szerette volna. Lohannel olyan nehéz volt dolgozni, hogy bár a 3. évadban hat részre írtak neki szerepet, végül három epizód után kiírták a karakterét.

Hírességek, akiknek az évek során csúnyán megkopott a vonzerejük

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · ·