FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség, amit még nem tudtál Lindsay Lohanről

10 meglepő érdekesség, amit még nem tudtál Lindsay Lohanről

2009

Lindsay Lohan érdekességek

Lindsay Lohan amerikai színésznő, illetve pop énekesnő, ráadásul még modell is. Gyermekmodellként kezdte pályafutását, majd főszerepet kapott a Apád-anyád idejöjjön! című filmben 1999-ben, aminek köszönhetően az egész világ megismerte. A fiatalon jött siker rányomta a bélyegét a színésznő magánéletére, akiről egy időben csak a botrányai miatt lehetett hallani. Alkohol- és drogproblémákkal küzdött, és többször került összetűzésbe a rendőrséggel is. A színésznő a napokban ünnepli születésének a 37. évfordulóját, melynek alkalmából itt az ideje egy picit jobban megismerkedni vele.

Kitálalt az egykori gyereksztár: Lindsay Lohan drog és szexfüggőséggel küzd

1) Lindsay karrierjét háromévesen gyerekmodellként kezdte az Eileen Ford Agency-nél. Ő volt az első vörös hajó gyerek a cégnél, így különlegességnek számított. Több mint száz reklámban szerepelt, köztük egy Jello reklámban is, amit aztán később egy talk showban is levetítettek neki.

2) A színészkedést 1996-ban kezdte, amikor megkapta Ali Fowler szerepét az Another World-ben. A színésznő a szerepek és a munkák mellett végig jó tanulóként végezte az iskolákat.

Apád-anyád idejöjjön! (1998, The Parent Trap)

Apád-anyád idejöjjön című filmben

3) A széleskörű népszerűséget az Apád-anyád idejöjjön! (1998) című film hozta meg számára, melyben rögtön nem is egy, hanem két főszerepet kapott: az Eric Kästner regényéből forgatott Disney-produkcióban ikerlányokat alakított. Alakításáért számos jelöléssel és díjjal jutalmazta a szakma.

4) A Bajos csajok (2004) című vígjátékban olyan fiatal színésznőkkel játszott együtt, mint Tina Fey, Rachel McAdams, és Amanda Seyfried. Lindsay Lohannek szánták először Regina szerepét. Végül azért kapta meg Rachel McAdams, mert bájosabbnak találták, mint Lohant.

Az eredeti szereplőkkel jöhet a Bajos csajok 2!

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · ·