FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség, amit talán még nem tudtál Patrick Wilsonról

10 meglepő érdekesség, amit talán még nem tudtál Patrick Wilsonról

1610

Patrick Wilson érdekességek

Patrick Wilson a következő szülinapos színészünk, akiről több, eddig még talán nem hallott érdekességet ismerhettek meg. A népszerű színész 1996-tól kezdve éveken át jelentősebb Broadway musicalekben játszott főszerepet. 2003-ban kapta első híresebb TV-szerepét az HBO Angels in America című műsorában, ezután olyan filmekben volt látható, mint az Az operaház fantomja, Apró Titkok, Watchmen – Az őrzők, Sejtcserés támadás és Az ébredj velünk. A színész a napokban ünnepli 50. születésnapját, melynek alkalmából itt az ideje egy picit jobban megismerkedni vele.

A leggazdagabb színészek

1) Teljes nevén Patrick Joseph Wilson 1973. július 3-án született a Virgina állambeli Norfolkban.

2) Mary Kay Wilson (ének tanár, és profi énekesnő) és John Franklin Wilson (televizíós bemondó) fiaként jött világra. Családja brit, walesi, skót és német származású felmenőkkel rendelkezik.

A hírt a Blumhouse jelentette be nemrég, amelyből kiderült, hogy Patrick Wilson és Ty Simpkins is visszatérnek a főszerepbe

3) Patrick nem követte édesapja példáját, inkább a színészet felé hajlott, testvére, Mark viszont édesapjával dolgozott, mint bemondó.

4) Első szerepét 2001-ben kapta, mint Quinn a My Sister’s Wedding című filmben, ezt követte Joe Pitt szerepe 2003-ban az Angyalok Amerikában című mini-sorozatban.

Angyalok Amerikában

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · ·