FILMEZZUNK.HU
Új előzetes érkezett az utolsó Indiana Jones-filmhez!

Új előzetes érkezett az utolsó Indiana Jones-filmhez!

2580

Új előzetes érkezett az utolsó Indiana Jones-filmhez!

A 80 éves Harrison Ford úgy akciózik, akár egy tinédzser. Indiana Jones visszatér a mozikba, a Disney pedig új kedvcsinálót adott a hős régész ötödik kalandjának. 2023. június 30-án mutatják be az Indiana Jones ötödik részét, melyben Harrison Ford ismét eljátssza a halált megvető tudós szerepét, és időnként digitálisan visszafiatalítva úgy jelenik meg, mint fénykorában. A filmsorozat ötödik része az 1960-as években játszódik, az Egyesült Államok és a Szovjetunió közötti űrverseny csúcspontján.

„Nem hiszek a varázslatban, de életemben néhányszor láttam olyat, amit nem tudok megmagyarázni” – meséli Indiana Jones, miután találkozott a Mads Mikkelsen és Antonio Banderas által alakított gonosztevőkkel. A Fleabagből ismert Phoebe Waller-Bridge is feltűnik a keresztlányaként, Helenaként. Indy most is a nácikkal küzd meg, de ezúttal 1969-ben, New Yorkban, és ebben lesz segítségére keresztlánya.

Az írói és rendezői szerepet – amelyet korábban George Lucas és Steven Spielberg töltött be – James Mangold vette át. Steven Spielberg irányította a négy korábbi részt, most viszont Spielberg és Lucas egyaránt gyártásvezetőként vesz részt a filmben – írja a The Guardian. John Williams, aki Az elveszett frigyláda fosztogatói óta minden Indiana Jones-film zenéjét szerezte, visszatér zeneszerzőként.

Megindító! Johnny Depp elárulta, hogy miért szereti a legjobban Jack Sparrow karakterét

(Via Index.hu)


Article Tags: · · · · ·