FILMEZZUNK.HU
Allison Mack

Szexkereskedelem miatt került börtönbe a Smallville egykori gyönyörű színésznője

5547

Szexkereskedelem miatt került börtönbe a Smallville egykori gyönyörű színésznője

Allison Mack színésznőt – aki a Smallville című sorozatban Chloe Sullivant alakította -, még 2018-ban tartóztatta le az FBI, mert szexkereskedelemben való összeesküvéssel és kényszermunka alkalmazásával vádolták meg. A színésznő a NXIVM nevű kultuszban betöltött szerepe miatt került bajba, ami sok éven át többszintű marketingcégnek álcázta magát, holott szexkereskedelem és kizsákmányolás állt a háttérben. Allison Mack toborzóként vett részt a bűncselekményekben.

Allison Mack

Mack a közelmúltban bűnösnek vallotta magát, előrejelzések szerint ezáltal 14-17 éves börtönbüntetés várhat rá. Mack levélben közölte, hogy mennyire sajnálja a történteket:

“Most kiemelten fontos számomra, hogy szívemből mondjam: nagyon sajnálom. Minden hitem belevetettem Keith Raniere tanításaiba. Teljes szívemből hittem abban, hogy a mentorálása önmagam jobb, felvilágosultabb verziójához vezet. Neki szenteltem a hűségem és az egész életem, de végül ez lett életem legnagyobb hibája. Nagyon sajnálom!”

– tette hozzá Mack a levelében. Az említett Keith Raniere-ert tavaly 120 évnyi börtönre ítélték, ő a NXIVM alapítója, akit gyermekek szexuális kizsákmányolásával, szexkereskedelmi-összeesküvéssel és kényszermunkára történő összeesküvéssel vádoltak meg többek között.

Így néznek ki ma a Reszkessetek, betörők! gyerekszereplői

(Via Acinemániás)


Article Tags: · ·