FILMEZZUNK.HU
10 dolog, amit nem gondoltál volna Michelle Rodriguez-ről

10 dolog, amit nem gondoltál volna Michelle Rodriguez-ről

4783

5) A sikeres meghallgatás után 2000-ben meg is kapta A bunyós csaj (2000) címszerepét, annak ellenére, hogy mind a színészet, mind a boksz terén híján volt a tapasztalatnak. Alakításával azonban egyértelműen maga mellé állította a szakmát, így Michelle előtt hirtelen kinyíltak Hollywood korábban zárt ajtói. Egyébként Michelle Rodriguez 2 hónapot edzett mielőtt a 30 napos forgatás megkezdődött. 300 jelentkező közül választották ki a szerepre.

6) Egyik leghíresebb filmjét, a Halálos irambant 2001-ben mutatták be, ami azért is külön érdekes, mert Michelle Rodriguez a film előtt szerzett jogsit és a film hatására állandóan gyorshajtás miatt meszelik le, legalábbis ő a filmre fogja.

Helycserés támadás a Halálos iramban-sorozatban

7) A Fast & Furious 6 promóciós turnéján Rodriguez bevallotta, hogy csatlakozott a forgatókönyvírók csoportjához, és bizony nem keveset tett hozzá, hiszen eredetileg forgatókönyv író szeretett volna lenni, nem pedig színésznő. Egy interjú során elárulta, hogy két forgatókönyvön is dolgozik, amelyek egyelőre még nincsenek szalonképes állapotban. Úgy tervezi, hogy tart egy kis szünetet a filmezésben, így az írásra fog teljes mértékben összpontosítani. Az egyik forgatókönyve egy családi történetet dolgoz fel, míg a másik négy lány történetét, aki megszöknek a börtönből, s menekülni kényszerülnek a hatóságok elől.

Michelle Rodriguez "kemény amazonsága"

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · ·