FILMEZZUNK.HU
Implantátum után: Sztármosoly, és minden, ami mögötte van

Implantátum után: Sztármosoly, és minden, ami mögötte van

454

Implantátum után: Sztármosoly, és minden, ami mögötte van

A szép mosoly mindig is vonzóvá tette az embereket, amiben a fogak esztétikája is jelentős szerepet játszik. Szerencsére ma már számos lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy elérjük a tökéletes „hollywoodi mosolyt”. Az egyik ilyen lehetőség az implantátum, amely nemcsak esztétikailag teszi vonzóvá a mosolyt, hanem funkcionális előnyöket is nyújt.

Implantátum után: Sztármosoly, és minden, ami mögötte van

Implantátum, a tökéletes mosolyért

Az implantátum egy olyan fogpótlási módszer, amely során titánium csavarokat (implantátum) helyeznek el az állcsontban. Ezután az állcsontban szilárdan rögzülő csavarokra kerülnek az koronák, vagy egyéb fogpótlások, melyek így stabil alapot biztosítanak a fogpótlásnak.

Ez a tartósság és stabilitás lehetővé teszi a páciensek számára, hogy implantátum után a ragyogó mosoly mellett az étkezés során és a mindennapokban is teljes kényelmet élvezzenek.

A fehér fogak titka: Titánium és cirkónium korona

Az implantátumok többféle anyagból készülhetnek. Az egyik leggyakrabban használt anyag a titánium, ami „biokompatibilis”, vagyis jól tolerálja a szervezet, és nem okoz allergiás reakciót. Ez a tulajdonság teszi a titániumot az ideális anyaggá az implantátumok gyártásához.

Az implantátumokhoz gyakran alkalmaznak cirkónium koronát is. A cirkónium egy erős, porcelánszerű anyag, amellyel kiváló esztétikai eredmény érhető el. Egy cirkónium korona közelről is természetesnek hat, ezért tökéletesen illeszkedik a környező fogakhoz. Emellett ellenáll az elszíneződésnek, így hosszú távon is megőrzi ragyogását.

Sztárok implantátum után

A sztárok körében az implantátumok különösen népszerűek, mivel segítenek kialakítani a tökéletes sztármosolyt foghiány esetén. Az implantátum lehetővé teszi a fogak formájának és méretének testreszabását. Az implantátumok természetes hatást kölcsönöznek, emellett tartósak, ami szintén vonzó tulajdonság a sztároknak, akik folyamatosan rivaldafényben állnak.

Fontos azonban megemlíteni, hogy az implantátum és a cirkónium korona nem csak a sztárok számára elérhetők! Egyre több ember választja ezt a fogpótlási módszert, mivel hosszú távú megoldást nyújt a foghiány kezelésére és esztétikailag is vonzó mosolyt eredményez.

(Képek forrása: canva.com)


Article Tags: · ·