FILMEZZUNK.HU
A legjobb romantikus filmek

20 romantikus film, amit bármikor megnéznénk

175

A legjobb romantikus filmek

Romantikából ilyenkor nyáron még több kell és természetesen a romantikus filmekből is. Az alábbi bejegyzésben gyönyörű szerelmes történeteket találsz! A romantikus percekért, idilli pillanatokért ne hagyd ki egyiket sem! Íme 20 romantikus film, amit bármikor képesek lennénk megnézni.

Neked melyik a kedvenc romantikus filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon!

20. Adaline varázslatos élete (The Age of Adaline, 2015)

Adaline egy átlagos nő volt, egészen addig, amíg egy éjjelen balesetet nem szenvedett. A furcsa eseményt követően Adaline egy napot sem öregedett. Hosszú magányosan töltött évek után találkozik egy férfivel, akiért a halhatatlanság elvesztése sem lenne túl nagy ár.

Adaline varázslatos élete (The Age of Adaline, 2015)

19. Csokoládé (Chocolat, 2000)

A francia kisváros életét felbolygatja a titokzatos, egyedülálló anyuka, Vianne Rocher (Juliette Binoche) aki kislányával együtt azért jön Lansquenet-be, hogy csokoládéboltot nyisson. A városka népét megosztja a különös jövevény, és a bűnre csábító, édes finomságok, amiket árul. Vianne-nek különösen a vaskalapos Reynaud gróffal (Alfred Molina) gyűlik meg a baja, aki minden áron el akarja lehetetleníteni a szabad szellemű édességboltost.

Csokoládé /Chocolat, 2000/

18. Életem nagy szerelme (Un homme á la hauteur, 2016)

Diane egy gyönyörű nő. Hogy egész pontosak legyünk, egy tündöklően gyönyörű nő. Az a típus, aki után mindenki megfordul az utcán. Mindemellett határozott, jó humorú, briliáns ügyvéd. Ráadásul épp most lépett ki boldogtalan házasságából, így készen áll, hogy végre összetalálkozzon élete nagy szerelmével. Véletlenek persze nincsenek. Amikor az egyik este egy bizonyos Alexandre felhívja azzal, hogy megtalálta elveszett mobilját, a beszélgetés nem várt fordulatot vesz, és rögvest megbeszélnek egy randit. Az első találkozás azonban nem igazán úgy sül el, ahogy az a nagykönyvben meg van írva…

Életem nagy szerelme /Un homme á la hauteur/

17. Kate és Leopold (Kate & Leopold, 2001)

Mindenáron meg kell felelniük környezetük egyre növekvő elvárásainak. Kate a tipikus, éjjel-nappal rohanó, menedzser, aki a marketingszakmába lassan belefásulva csupán egy dolgot, az üzleti sikert tartja szem előtt. Leopold, pontosabban Leopold Alexis Elijah Walker Gareth Thomas Mountbatten Albany harmadik hercegeként kifogástalan úriember és agglegényként remek parti.

16. Séta a múltba (A Walk to Remember, 2002)

Landon (Shane West) a középiskolában igazi menő arcnak számít. A legnagyobb örömöt az jelenti számára, ha a gyengébbekkel gonoszkodhat. Ám egyszer balul sül el egy tréfája, és büntetésként közösségi munkát kell végeznie. Részt kell vennie a színdarabban, korrepetálnia kell a többieket, és hasonló, nem túl menő feladatokat kell ellátnia. Eközben ismerkedik meg Jamie-vel (Mandy Moore), aki az iskola csodabogarának számít. A lány elvarázsolja Landont.

Séta a múltba

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·