FILMEZZUNK.HU
Itt a Madarak a dobozban folytatásának a végső előzetese!

Itt a Madarak a dobozban folytatásának a végső előzetese!

943

Itt a Madarak a dobozban folytatásának a végső előzetese!

Európa sem ússza meg az apokalipszist! 2018-ban adaptálták Josh Malerman hátborzongató, Bird Box (magyarul Madarak a dobozban) című kötetét, ami egyenesen a Netflixre került Sandra Bullock főszereplésével és többnyire kedvelték is a horrorrajongók. Az alapkoncepció az volt, hogy a Földön szürreális módon köszönt be az ítéletnap: megjelenik “valami”, amire elég csak ránézniük az embereknek ahhoz, hogy megtébolyodjanak és végezzenek magukkal. Éppen ezért a szabadban csakis úgy mozoghatnak, ha eltakarják a szemüket. Íme a folytatás új előzetese:

A streamingszolgáltató úgy érezte, hogy van még potenciál ebben a témában, ezért nemzetközivé tette az ötletet: a Bird Box Barcelona immáron a címszereplő város túlélőire fókuszál, akik szintén átmentek azokon a szörnyűségeken, amiken Sandra Bullock karaktere, szóval ez nem folytatás, inkább spin-off.

A történet szerint miután egy misztikus erő megtizedeli a világ lakosságát, Sebastiannak (Mario Casas – A harminchármak, A bárka) saját módszert kell találnia a túlélésre Barcelona kietlen utcáin, miközben kellemetlen szövetséget köt másokkal (többek között a Barbárban is bizonyító Georgina Campbellel és a Babylonban játszó Diego Calvával). Csapatuk megpróbál elmenekülni a városból, de egy váratlan és még baljósabb fenyegetés minden korábbinál komolyabb kihívás elé állítja őket. A Bird Box Barcelona várhatóan július 14-én kerül fel a Netflixre.

Ő Sandra Bullock ritkán látott fia – Friss fotókon a vagány Louis

(Via Gamestar.hu)


Article Tags: · · ·