FILMEZZUNK.HU
Minden vágya Robert Pattinsonnak, hogy szerepet kaphasson a legújabb Majmok bolygójában

Minden vágya Robert Pattinsonnak, hogy szerepet kaphasson a legújabb Majmok bolygójában

1354

Minden vágya Robert Pattinsonnak, hogy szerepet kaphasson a legújabb Majmok bolygójában

Robert Pattinson a napokban adott interjúban elmondta, hogy szívesen szerepelne A majmok bolygója-franchiseban, mint az egyik főszereplő. Ezen kijelentését két okból is tette. Egyfelől, hogy nagy rajongója a filmsorozat utolsó két részének, másfelől ezen részeket az új Batmant is jegyző Matt Reeves rendezte, aki igen közel áll hozzá szakmailag.

A Variety-nek adott friss interjújában elmondta, hogy a szóban forgó két rész annyira lenyűgözte a színészt, hogy nagyon szeretne Reeves-szel dolgozni, talán a következő Majom-filmben.

“Annyira szeretem azokat a Majom-filmeket. Csak két olyan film volt – na jó, most már három -, aminek folytatást akarnék csinálni: a Majmok-filmek, a Sicario és a Dűne. Mindkét Majom-filmet láttam a moziban, és egyszerűen hihetetlen volt, amit a mo-cap segítségével művelni tudott…Ha ezt meg tudta csinálni egy majom arcával, akkor belőlem is ki tudja hozni az alakítást.”

Miután a 60-as és 70-es években számos Majmok bolygója-filmet, majd egy 2001-es remake-et is bemutattak, a franchise a 2011-es A majmok bolygója: Lázadás című filmmel indult újra. Miután Rupert Wyatt rendezte ezt a filmet, Matt Reeves lépett a helyére, hogy megrendezze a 2014-es folytatást, A majmok bolygója: Forradalmat, valamint annak 2017-es folytatását, a A majmok bolygója: Háború című filmet. Mindkét filmet széles körben elismerték. Alig néhány napja Steve Asbell, a 20th Century Studios elnöke friss információkkal szolgált A majmok bolygója-franchise-ról.

A jelek szerint A majmok bolygója 4. részének tervei szerint hamarosan elkezdődhet a forgatása, ám a tervek szerint a rendező nem Matt Reeves, hanem Wes Bell lesz. Ez nem jelenti azt, hogy Robert Pattinsonnak ne lenne helye a filmben, sőt később egy másik filmben is, amiben Pattinson és Reeves újra összeállna. Mindenesetre az esélyek amúgy is adottak arra, hogy Robert Pattinson és Matt Reeves az elkövetkező években sok időt töltenek majd együtt, ami azt jelenti, hogy lesz Batman 2, sőt talán még egy harmadik film is, aminek köszönhetően összeállhat egy újabb önálló Denevérember-trilógia.

Szerző: MéziMcFly

Ők a Bosszúállók magyar szinkronhangjai (Videó!)


Article Tags: · ·