FILMEZZUNK.HU
Magyar szinkronnal is befutott a Barbie-film első, igazi előzetese!

Magyar szinkronnal is befutott a Barbie-film első, igazi előzetese!

3000

Magyar szinkronnal is befutott a Barbie-film első, igazi előzetese!

Megjelent a régóta várt Barbie-film első, igazán érthető előzetese magyar nyelven is! Ezúttal most már tényleg láthatjuk, hogy mit is akar Greta Gervig a rendezőnő. Sokaknak eddig is nyilvánvaló volt a film üzenete, de ezzel az előzetessel már egyértelművé tették mindenki számára, hogy ez nem egy agyatlan vígjáték lesz. Ezt látni kell:

Júluis 21-én lesz alkalmunk rá, hogy elmenjünk a moziba és megnézzük. A legutóbbi magyar szinkronos beharangozóról se maradj le:

Gosling tényleg úgy néz ki, mint egy Ken baba ezen a hivatalos fotón. A képen egy élénk rózsaszínű háttér előtt látható póló nélkül, platinaszőke hajjal. Úgy tűnik, mintha barnító spray-t is kapott volna, de az is lehet, hogy a fotó rikító színei és az általuk generált kontraszt keltik ezt a hatást. Gosling csupa farmer szettben van, a nadrág felső részéből egy fehér boxeralsó kandikál ki. Csakhogy a pánton Calvin felirat helyett az áll, hogy “Ken”.

Ryan Gosling Ken babaként pózol a Barbie-filmben

Margot Robbie a készülő filmben Barbie szerepében lesz látható. A stúdió korábban már kiadott egy első képet a karakteréről, ami ugyanilyen szemet gyönyörködtető volt, és egy rózsaszín kabrióban ülve mutatta be. A film munkálatai jelenleg is folynak és a produkció olyan mellékszereplőkkel büszkélkedhet, mint America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Kingsley Ben-Adir, Issa Rae és Michael Cera.

Rebel Wilson kitálalt: akarata ellenére kényszerítették, hogy coming outoljon

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·