FILMEZZUNK.HU
12 filmsztár, aki nem csak a vásznon hős

12 filmsztár, aki nem csak a vásznon hős

16977

4) Tom Cruise

Számos alkalommal volt valóban hős Cruise. 1998-ban londoni szomszédjának segített, Rita Simmondsnak, akit ki akartak rabolni.

„Tom briliáns volt. Lefutott az utcára a testőreivel és elüldözték a támadókat.”

– mondta Simmonds az Evening Standardnak. Korábban még 1996-ban a Mission Impossible sztárja segített egy 23 éves nőnek, akit elütött egy autó, míg a buszát próbálta elérni Santa Monicában. Nem csak annyit tett Cruise, hogy szólt, hogy valaki hívja a 911-et, hanem követte a lányt a kórházba, ahol fizette a 7000 dolláros kórházi számlát, amikor megtudta hogy azt nem fedezi a lány biztosítása.

12 filmsztár, aki a való életben is mentett már életet

5) Clint Eastwood

2014- ben az AT&T Pebble Beach National Pro Am-et megelőző esti fogadáson, Eastwood alkalmazta a Heimlich fogást a bajnokság rendezőjén Steve Johnon. Így van, Piszkos Harry saját kezűleg mentette meg a fulladástól. John az Associated Pressnek mesélte: „ Épp vizet ittam és ettem ezeket a kis előételeket, egy kis sajt megakadt, és onnantól kezdve nem ment le a falat . Ránéztem és nem tudtam lélegezni. Clint azonnal észlelte és megmentette az életem.” Hozzátette,

Nem hiszem el, 101 kiló vagyok és ő 3-szor is feldobott a levegőbe.

12 filmsztár, aki a való életben is mentett már életet

6) Kate Winslet

Valaki hallott már arról, hogy az Oscar-díjas Kate Winslet megmentette Richard Branson anyját a tűzből? 2011-ben történt Branson saját rezidenciáján a British Virgin szigeteken, amikor tűz tört ki és Winslet elment a Richard anyjáért, Éváért, hogy megmentse. „Az anyukám 90 éves és bár tud járni ez inkább csak a (menekülési) folyamat felgyorsítására szolgált,” mondta Branson a The Thelegraphnak,

„Akárhogy is, remekül csinálta Kate. Felkapta a karjaiba és kihozta a házból amilyen gyorsan csak lehetett.”

Ami Eve-t illeti, a The Observernek nyilatkozta 2014-ben, „Valahogy csak kijutottam a szabadba és az eső csak ömlött és nem volt bent a kontaktlencsém, de megcsináltam az utat kifelé. Kate és a két gyerek pedig mögöttem jött. Aztán Kate csak felkapott és letett 4 lépcsővel lejjebb és ennyi. Sajnálom, nem tudok többet erről mondani.” Majd folytatta, „Gondolom egy kicsit lassú voltam neki”

12 filmsztár, aki a való életben is mentett már életet

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·