FILMEZZUNK.HU
12 filmsztár, aki nem csak a vásznon hős

12 filmsztár, aki nem csak a vásznon hős

16821

10) Patrick Dempsey

Hasonlóan a Grace klinikában eljátszott karakteréhez, Dempsey megmentett egy tinédzser fiút, akinek a kocsija megpördült a színész otthona közelében Malibuban 2012 áprilisában. Csak úgy, mint McDreamy tette volna (és tette is), egy feszítővasat és egy poroltót használva kihúzta a fiút a kocsiból. El tudjátok képzelni, hogy Patrick Dempsey ment meg titeket?

Patrick Dempsey érdekességek

11) Renée Zellweger

A The Sun szerint, 2004-ben, miközben Runyon Canyonban Los Angelesben túrázott, a Bridget Jones naplója sztárja segített egy másik túrázónak, aki lecsúszott a hegyoldalon. A túrázó hölgy ”összeesett és lebucskázott a hegyoldalon.” Állítólag Zellweger ment oda segíteni a hölgynek, miközben a személyi edzője segítséget hívott.

12 filmsztár, aki a való életben is mentett már életet

12) Vin Diesel

Akárcsak majdnem az összes karakter, amit játszik Vin Diesel kockáztatta az életét, hogy megmentsen egy családot, azzal, hogy kihúzta őket az égő kocsiból 2001-ben. Mikor Hollywoodban volt, látott egy autó-balesetet,

odafutott és megmentette az egész családot, mielőtt az autót elborították volna a lángok, jelentette a People magazin.

12 filmsztár, aki a való életben is mentett már életet

Nem mindenki kockáztatja az életét, hogy megmentsen valaki mást – még ha csak segédkezet kell nyújtani, akkor sem – ezért érdemesek ezek a hírességek arra, hogy listába gyűjtsük őket. Némelyek azt gondolhatnák, hogy a zenészek, filmsztárok, sportolók, és egyéb közéleti személyiségek nagyon hiúak és csak önmagukra gondolnak, de ez nem minden esetben igaz.

Itt vannak ők. Hírességek, akik nem csak a nagy és kis képernyőkön tudnak hősiesek lenni, hanem a való életben is.      

Csak kevesen tudtak erről: Robin Williams mindig csak egy feltétellel vállalta el a szerepeit

(Forrás: Bustle)

//Horváth Andris//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·