FILMEZZUNK.HU
Helen Mirren legjobb filmjei

8 legjobb Helen Mirren film, amit mindenképpen látnod kell

16859

4. Az élet ízei (The Hundred-Foot Journey, 2014)

A festői szépségű dél-francia kisvárosban Madam Mallory (Helen Mirren) éttermének, az előkelő Le Saule Pleureur-nek nem akad párja: a Michelin csillagos konyhában egymás után készülnek a gasztronómiai csodák a szenvedélyes, ám kissé vaskalapos tulajdonosnő irányításával. Az egyszerű ételek is kifinomult fogássá változnak a keze alatt, amivel vendégeit teljesen megbabonázza. De a tökéletes recepthez mindig kell egy izgalmas hozzávaló. És ez most az egzotikus Indiából érkezik.

Az élet ízei (The Hundred-Foot Journey, 2014)

3. Red (2010)

Frank (Bruce Willis) nyugdíjba vonult titkosügynök, aki a kertvárosi öregek egyhangú életét éli. Csak Sarah-val (Mary-Louise Parker), a nyugdíjintézet munkatársával folytatott telefonbeszélgetése zökkenti ki magányából. Azonban úgy tűnik, hogy egy titkosügynök soha nem tud visszavonulni, mert mindig lesznek olyan információi, amelyek kompromittálóak lehetnek. Frank nekivág, hogy kiderítse, hogy miért támadtak rá kommandósok, ezért felveszi a kapcsolatot néhány régi társával abban bízva, hogy együtt talán többre juthatnak.

Red (2010)

2. A királynő (The Queen, 2006)

Diana, az emberek hercegnője tragikus körülmények között életét veszti egy váratlan autóbalesetben. A királyi család úgy dönt, hogy nem nyilatkozik az ügyben. A nép értetlenül áll a nagy hallgatás előtt, a nemrég megválasztott Tony Blair (Michael Sheen) pedig igyekszik meggyőzni a királynőt (Helen Mirren), hogy egy nyilvános felszólalás keretei között emlékezzen meg Diana tragikus haláláról.

Helen Mirren - A királynő

1. Hölgy aranyban (Woman in Gold, 2015)

Maria Altmann (Helen Mirren), a nyolcvan éves zsidó menekült küzd az állammal, hogy visszaszerezze azokat a műtárgyakat, melyekről hiszi, hogy családját illetik meg.

Hölgy aranyban (Woman in Gold, 2015)

Ritkán látott képek a fiatal Terence Hillről és Bud Spencerről

Neked melyik a kedvenc Helen Mirren filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

(Történetek forrása)

//batigoool//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·