FILMEZZUNK.HU
Három sztár, akik karrierjüket sztriptíztáncosként kezdték

Három sztár, akik karrierjüket sztriptíztáncosként kezdték

33527

Három sztár, akik karrierjüket sztriptíztáncosként kezdték

Mindig el kell kezdeni valahol. A most bemutatott, mára már elismert színészekről nem is gondolnánk, de kenyerüket anno a kezdetekkor nem akármilyen módszerrel keresték meg. Egy időben a  rúd, a vetkőzés mindennapos volt számukra. Szerencsére mindannyian hamar rájöttek, hogy ez a szakma nem hozzájuk való és megtalálták a színészetet, melyben mindannyian kimagasló karriert futottak be. Nézzük azt a három hírességet, akiknek sztriptíztáncosként indult karrierje:

1. Channing Tatum

20 filmsztár, akiről nem tudtad, hogy régen mit dolgozott

Tatum nem véletlenül mozgott hitelesen chippendale fiúként a Magic Mike címszerepében, tulajdonképpen az ő fiatalkori élményei ihlették magát a filmet is. A ma már ötven filmes és tévés kreditnél járó színészt annak idején Chan Crawford néven lehetett elcsípni különböző klubokban.

2. Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones lesz az új Nemzet aranya főszereplője

Bármennyire meglepő, az úrinő kinézetű Zeta-Jones is kipróbálta magát a vetkőzős bizniszben. A motivációja egyszerű volt, úgy érezte, hogy ha be akar törni a filmiparba, meg kell műttetnie az orrát – ehhez pedig gyorsan pénzre volt szüksége.

3. Javier Bardem

Javier Bardem érdekességek

A spanyol színész poénból, a barátai szórakoztatására vágott bele a sztriptízbe, de aztán az egyik bárban kiszúrta egy férfi, aki felbérelte egy rendes előadásra is. „Annyira rossz voltam, a Leave Your Hat On-ra táncoltam, miközben az anyám és a nővérem is ott ült a közönségben” – mesélte egyszer a The Timesnak.

Szerző: MéziMcFly

Akkor és most: Így néznek ki ma Karate kölyök sztárjai


Article Tags: · · · · ·