FILMEZZUNK.HU

Sztárok, akiknek a csókolózás filmbeli partnerükkel maga volt a rémálom

2604

Sztárok, akiknek a csókolózás filmbeli partnerükkel maga volt a rémálom

Sokan rajongunk filmbéli karakterekért és az őket eljátszó színészekért. Nekünk már az hatalmas élmény lehetne, ha kedvencünkkel teljesen véletlenül összefutnánk az utcán és készíthetnénk egy közös fotót. Minden rajongó álmodozott már arról, hogy milyen is lehetne egy celebbel csókolózni és irigykedve nézzük azokat a csókjeleneteket, amikor a karakter másik filmes partnerével csókot vált. Milyen jó lenne most a helyében lenni… Vagy mégsem? Összegyűjtöttünk Nektek 5 olyan filmes párt, akikkel a csókjelenetek maga volt a valóra vált rémálom.

1. Will Smith és Eva Mendes

A randiguru 2005 - a hét filmje

A csókolózást nemcsak a rossz technika ronthatja el, de a kellemetlen lehelet is, amire még a legnagyobb igyekezet mellett is van esély. Ez pedig annyira kiábrándító, hogy az sem számít, mennyire gyönyörű nő, vagy milyen sármos férfi a partner. Eva Mendes és Will Smith csókjelentét is a rossz szájszag rontotta el. Eva Mendes nagyon ideges volt a rá váró feladat miatt, a stresszt pedig evéssel próbálta kezelni, de nem jó ételt választott: tonhalat tömött magába, aminek Will Smith egyáltalán nem örült, de csalódottságát nem verte nagydobra. Minden alkalommal próbált diplomatikus maradni, amikor arról kérdezték, milyen élmény volt A randiguru című filmben megcsókolni Eva Mendest. Biztosan maradandó.

2. Marilyn Monroe és Tony Curtis

18 kulisszafotó, ami betekintést enged kedvenc filmjeink varázslatos világa mögé

Marilyn Monroe csókjáért annak idején sokan odaadták volna a fél karjukat is, de a férfiak többségének csak az álmodozás maradt. Tony Curtisnek azonban megadatott az, amire mások csak vágyakozhattak: megcsókolhatta a szexszimbólumot a Van, aki forrón szereti című film egyik jelenetében. Szerencsés férfinak tartották, de kiderült, hogy ő egyáltalán nem élvezte ezt az intim pillanatot. „Mintha Hitlerrel csókolóznék” – mondta Tony Curtis, aki később tagadta, hogy ilyesmi csúszott volna ki a száján, de azt elismerte, hogy a csók nem volt izgató élmény számára. „Szörnyű volt. Majdnem megfojtott, úgy ledugta a torkomon a nyelvét.”

3. Bradley Cooper és Jennifer Lawrence

Napos oldal /Silver Linings Playbook, 2012/

Szenvedélyes csókjelenetet láthattunk a két színésztől, alakításuk olyan meggyőző volt, hogy el is nyerték a legjobb csók címét az MTV Awards-on, pedig valójában nem élvezték annyira a Napos oldal című filmben elcsattant csókjukat. Jennfier Lawrence kicsit sem volt elragadtatva Bradley Cooper teljesítményétől, és ezt bizony meg is mondta neki. A színésznő szerint Bradley csókja túlságosan nyálas. Mindezek ismeretében a színészi teljesítményük csodálatra méltó, mindenkivel sikerült elhitetniük, hogy az ajkaik alig bírnak elszakadni egymástól.

4. Julia Roberts és Nick Nolte

Sztárok, akiknek a csókolózás filmbeli partnerükkel maga volt a rémálom

Bár a színészek dolga az, hogy olyan érzelmeket jelenítsenek meg a vásznon, amelyek valójában nincsenek, azért nem árt, ha a két szereplő között van legalább minimális szimpátia, főleg, ha szerelmeseket kell alakítaniuk. Ez az, ami abszolút hiányzott Nick Nolte és Julia Roberts kapcsolatából: ki nem állhatták egymást. Nem is volt egyszerű így leforgatni a Zűr bajjal jár című filmet, mivel sokszor arra sem voltak hajlandóak, hogy egy szobában tartózkodjanak egymással. Julia Roberts szerint Nick Nolte gusztustalan, de a színésznek is megvolt a véleménye partneréről. El sem tudjuk képzelni, milyen békéltető tárgyalás előzte meg a csókjelenetüket, de bizonyára nem volt egyszerű meggyőzni őket. Mindenki részéről sok türelmet igényelt ennek a vígjátéknak az elkészítése, és valószínűleg minden dolgozó fellélegzett, mikor végre befejezték a forgatásokat.

5. Kim Basinger és Mickey Rourke

Kim Basinger kipakolt: utált csókolózni Mickey Rourke-al a 9 és 1/2 hét című filmben

A 9 és 1/2 hét című filmben Kim Basinger és Mickey Rourke között sem volt éppen a legszenvedélyesebb élmény. Bár a filmben ebből semmi nem látszott, Kim Basinger szerint ugyanis egy rémálom volt Mickey Rourke-al leforgatni a csókjeleneteket, mivel büdös volt a szája. “Nem egy ápolt férfi, mindig megkínáltam rágóval, mielőtt a közös jelenetekbe csaptunk volna.” -mondta Kim.

Szerző: MéziMcFly

Emlékeztek még Eminem pici kislányára? Már 27 éves és dögös nővé érett


Article Tags: · · · · · · · · · ·