FILMEZZUNK.HU
A legjobb Fox Kids-es mesék

7 Fox Kids-es mese, amiket képtelenek vagyunk elfelejteni

26801

A legjobb Fox Kids-es mesék

Emlékeztek még melyik mesék voltak a menők 10-15 évvel ezelőtt? Emlékszel még arra, amikor a kölyökklub nem egymás után, megállás nélkül csapta oda a töpörtyűknek a modernebbnél modernebb meséket, hanem a fiatalok a stúdióban ádáz csatát vívtak, hogy eldőljön a kék, vagy a piros csapat a jobb. Nos, ebben az időben létezett egy csatorna gyerekeknek, ahová a szülők nyugodt szívvel engedték leülni gyermeküket időtöltés gyanánt. Mi most szeretnénk néhányat bemutatni a legjobb Fox Kids-es mesék közül, hátha valamelyik csatornán még rátalálsz ezekre a gyöngyszemekre. Nektek melyik volt a kedvencetek?

1) Andy, a vagány (What’s with Andy?, 2001)

A gyerekek többsége orvos, tanár, színész vagy sportoló akar lenni, kivéve főhősünket, Andyt! Andy a világ és a történelem legnagyobb tréfamesterévé szeretne válni! Andy Larkin vicceitől környezetében senki sem menekülhet meg. Tréfamesterünk fő áldozata legtöbbször lánytestvére, Jen, de városuk többi honpolgárai is gyakran bedőlnek huncutságainak.

Andy, a vagány (What's with Andy?, 2001)

A rajzfilmsorozat főszereplője Andy Larkin, akinek legnagyobb célja az, hogy ő legyen a „világ legnagyobb mókamestere”.

2) 3 jóbarát és Jerry (3 Friends & Jerry, 2000)

A sorozat négy tízéves fiúról szól, akik mindenáron fel akarnak nőni. Jerry új fiú a városban, aki nagyon szeretné elfogadtatni magát a helyi bandával a három baráttal, Frankkel, Thomassal és Ericcel. A tinédzserkor talán csábító, de ezeknek a fiúknak az élete még mindig a vad túlzásokról, a vagányságról és a dicsekvésről szól, valamint arról, hogy kinek hány sebességes a biciklije.

3 jóbarát és Jerry (3 Friends & Jerry, 2000)

A rajzolása eltér a legtöbb rajzfilmhez képest. A színek erősek, konsztrasztosak, a kontúrok erősek, a karakterek egyszerűek, a rajzolók szándékosan nem törekedtek a szépségre.

3) Kölykök a 402-es tanteremből (The Kids from Room 402, 1999)

A sorozat iskolás gyerekekről szól, akik megbirkóznak a bonyodalmakkal, s megpróbálnak felnőttesnek látszani. A szereplők különböző karakterek, egy-egy főbb tulajdonsággal felruházva. Bár nagyon akarnak felnőttek lenni, döntéseik, tulajdonságaik mögött még ott van a gyerekesség.

Kölykök a 402-es tanteremből (The Kids from Room 402, 1999)

A rajzfilm 1999-ben készült, Betty Paraskevas és Michael Paraskevas könyve alapján.

4) Louie élete (Life with Louie, 2001)

Louie élete nem mindig egyszerű, de mindig mulatságos! Először is: ismerkedj meg Louie-val! Vadóc, kiszámíthatalan, vidám és ellenállhatatlan. Másodszor: ismerd meg a családját! Anya a családi béke fenntartója, míg Apa, a háborús veterán nem érti, hogy az élet miért nem egy hadművelet. Nem csoda, ha Louie élete szörnyen bonyolult. Louie élete elmeséli egy örökmozgó kisfiú felcseperedésének megmosolyogtató és szívmelengető viszontagságait.

Louie élete (Life with Louie, 2001)

A főcímdal mindig azzal kezdődik, hogy a gyermek Louie Anderson a tévéhez szalad és bekapcsolja, amelyen megjelenik a felnőtt Louie aki híressé vált mondatával nyitja meg a főcímdalt, amely így hangzik: „Hadd meséljek a családomról!”

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·