FILMEZZUNK.HU
13 színész, aki elvesztette a lehetőségét, hogy ikonikus filmben szerepeljen

13 színész, aki elvesztette a lehetőségét, hogy ikonikus filmben szerepeljen

1038

6) Aragorn- Russell Crowe

Russell Crowe-t egyszer megkérdeztük, hogy bántja-e az, hogy nem lett az övé Aragorn szerepe A Gyűrűk Ura című filmben. A színész őszintén azt válaszolta, hogy még nem igazán gondolkozott róla. Crowe úgy érezte, hogy a rendezőnek Peter Jacksonnak már volt valaki a fejében, akit szeretett volna eredetileg erre a szerepre.

7) Jane Smith- Gwen Stefani

Gwen Stefaninak egy nagyon ismert énekesnek volt lehetőség részt venni a Mr. & Mrs. Smith meghallgatáson. Stefani inkább az énekes karrierjére fókuszált. Jane Smith szerepét végül Angelina Jolie játszotta.

8) Viola De Lesseps- Kate Winslet

Rengeteg producer szerette volna Kate Winsletet a Titanic című film szereplése után. Az egyik ilyen ajánlat volt a Szerelmes Shakespere, de elutasította, mivel még több más projekten is dolgozott. Gwyneth Paltrow kapta meg a szerepet, aki Oscar díjat is kapott érte.

9) Christian Grey- Charlie Hunnam

2013-ban Charlie Hunnam már be volt válogatva az Ötven árnyalat című sorozatba, de sajnálatos módon vissza kellett mondania, mivel idegösszeroppanást kapott. Ez egy nehéz döntés volt számára. Azóta az egész trilógiát elkerülte, mivel „a legrosszabb szakmai tapasztalatának” tartotta a karrierjében.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·