FILMEZZUNK.HU
Baromi ütős a Wonder Woman 2 legújabb előzetese!

Most vált biztossá: Gal Gadot főszereplésével jön a Wonder Woman 3!

1084

Most vált biztossá: Gal Gadot főszereplésével jön a Wonder Woman 3!

Patty Jenkins a DCU egyik legjobb filmjét tette le az asztalra az első Wonder Woman-filmmel, a második epizóddal, a Wonder Woman 1984-gyel azonban csúnyán felsült a rendezőnő. Sajnos a kritikusok és nézők által egyaránt ekézett film akkora bukás lett, hogy gyakorlatilag ellehetetlenítette a harmadik rész érkezését – legalábbis ezt gondoltuk mostanáig.

Kiderült, ki alakítja a Wonder Woman 2 főellenségét!

Gal Gadot ugyanis személyesen árulta el a Comicbook.com-nak, hogy már úton van a folytatás.

“Imádok Wonder Woman kosztümébe bújni, nagyon közel áll a szívemhez a szerep. A jó hír pedig az, hogy azt hallottam Jamestől és Petertől, hogy közösen fogjuk elkészíteni a harmadik részt.”

– magyarázta a színésznő. A két név pedig nem mást, mint James Gunnt és Peter Safrant takarják, vagyis az átalakulófélben lévő DC-filmuniverzum jelenlegi vezetőit. Úgy tűnik, hogy Patty Jenkins kiesett a képből, a DC Studios elnökei azonban nem szeretnék elhagyni a karaktert és Gal Gadot-tól sem szeretnének elbúcsúzni. Persze valószínű, hogy még éveket kell várnunk a következő Wonder Woman-film érkezésére, azonban a fentiek alapján az is elképzelhető, hogy ezúttal a Guardians of the Galaxy-filmek direktora, James Gunn személyesen ülhet a rendezői székben.

Le a kalappal! Salma Hayek 56 évesen is bomba formában van

(Via gamekapocs.hu)


Article Tags: · · ·