FILMEZZUNK.HU
Most már biztos: jön a Ready Player Two mozifilm!

Készülj fel, jön a Ready Player Two!

17551

Készülj fel, jön a Ready Player Two!

2018-ban mondhatni nagy sikert hozott Ernest Cline Ready Player One regényének film változata, aminek a vége, ha jobban megfigyeli a néző, talán folytatásra enged utalni – bár ehhez a sikert követő 600 millió dollárnak is van némi köze. Magát a folytatást illetően Clinenek már vannak ötletei – érdekes módon figyelembe véve a filmet, azon irányokról, hogy az általa alkotott virtuális világról miként derülhetnének még ki újabb titkok, továbbá az el nem mesélt történetekről. Ezek vélhetően ugyanazon szereplők körül játszódnak majd, mint korábban – annak ellenére, hogy Steven Spielberg nem szeretne részt venni ebben a produkcióban.

Ready Player One (2018) - Kritika

“A folytatás egy móka számomra, ezáltal lehetőséget adva a popkultúra azon újabb aspektusainak felfedezésére, melyeket szeretek. Lényegében ez az egyik oka annak, hogy több olyan történetet írjak, ami ehhez az univerzumhoz kapcsolódik. Nagy munka volt az Oasis, illetve a szabályainak megalkotása, de ha abból indulok ki, hogy ez egy végső videojáték, és szórakoztató platform, akkor tudom, ezen a tájon még nekem is sok titokra kell fényt derítenem”

– mesélte az író.

“Csakúgy, mint a virtuális médium, az általa kínált lehetőségek sokféle szempontból elegendőek ahhoz, hogy elkészítsek egy újabb folytatást. Egyszer egy bölcs ember azt mondta nekem, hogy minden film a saját univerzumának mestere. Ezáltal ahhoz, hogy lehetőségek tárházát lásd az újabb kalandok megismerésére, az első részből elég, ha megnézel tizenöt percet, hogy meghozd a végső döntést.”

A színészeket illetően azt már tudni lehet, hogy Olivia, Wade barátnője szerződést kötött az esetleges folytatásra, akárcsak Tye Sheridan, vagyis maga Wade. A premiert illetően, feltételezve, hogy a Warner Bros gyorsabban szeretné nyomon követni az ehhez fűződő eseményeket, felbecsülhetjük a két éves gyártási időt, tekintettel a film speciális effektusaira. Másrészt egyértelműen akkor, ha már elkészült a regény. Így valószínű, hogy 2024-ben láthatjuk ismét Wadeéket a mozivásznon.

Sandra Bullock egy időre visszavonult a színészettől, hogy csak a családjára és a gyerekeire tudjon koncentrálni

(Forrás: tdani.hu)


Article Tags: · · · ·