FILMEZZUNK.HU
Évek óta tervezgetik a Vissza a jövőbe 4-et – most végre elkészül?

Évek óta tervezgetik a Vissza a jövőbe 4-et – most végre elkészül?

8161

Évek óta tervezgetik a Vissza a jövőbe 4-et – most végre elkészül?

Robert Zemeckis és Bob Gale nevét egyik Vissza a jövőbe rajongónak sem kell bemutatni – ők voltak ugyebár a felelősek a klasszikus trilógiáért. Nem olyan rég debütált Manchesterben a Vissza a jövőbe musical, aminek az eredeti alkotók írták a szövegkönyvét. Itt nem zárkóztak el attól, hogy az alkotás egy másik műfajban is kipróbálhassa magát.

Az viszont nagyon is piszkálja a csőrüket, ha valaki a remake-et, vagy a folytatást emlegeti. A stúdió azonban folyamatosan noszogatja őket, hogy bólintsanak végre rá egy negyedik részre. A Vissza a jövőbe társírója, Bob Gale keményen el is mondta a BBC-nek, mit gondol erről az egészről.

„Folyamatosan kérdezgeti a stúdió, hogy mivel győzhetnének meg minket, mi meg mondtuk, hogy semmivel. Állandóan jönnek a sok pénzzel, de ez az alkotás már sok pénzt keresett. Olyan lenne ez, mintha prostitúcióra kényszerítenéd a saját gyerekedet, nem helyes. A harmadik rész végén ki is írtuk, hogy „vége”. Plusz Michael J. Fox sincs abban a formában, hogy filmet készítsen. Senki sem akarja, hogy Marty McFly Parkinson-kórban szenvedjen, ahogyan azt sem, hogy valami másik színész játssza el a főkaraktert. Láttátok a Star Warsben az idős Luke Skywalkert. Ott egy kicsit mindenki fájdalmat érzett, nincs igazam?”

A Vissza a jövőbe társírója elmondta azt is, hogy nem akarják elrontani senkinek se a gyerekkorát a folytatással. Egy musical tökéletes választás volt, hogy kicsit újraélesszék a filmet, viszont másba nem akarnak belekutyulni. Azt látják, hogy a stúdiók rendre tönkreteszik a folytatásokat, amiket már rég békén kellett volna hagyni.

Robert Zemeckis is kijelentette anno, hogy sem folytatásról, sem remakeről nem akar hallani. Ez talán jobb is így, mert kár lenne bolygatni ezt a klasszikust. Teljesen igaz, hogy az 1985-ös verziót még a mai generáció is úgy tudja élvezni, mintha egy XXI. századi film lenne. A Universal közben nem dolgozhat a saját szakállára, mert anno Zemeckis és Gale okosan belefoglalták a szerződésbe, hogy csak az ő jóváhagyásukkal készülhet el bármilyen Vissza a jövőbe film.

Egy valóságos izomkolosszussá gyúrta magát az Aquaman rosszfiúja

(Via promotions.hu)


Article Tags: · · · ·