FILMEZZUNK.HU
Tragédia! Meghalt Sandra Bullock élete szerelme

Tragédia! Meghalt Sandra Bullock élete szerelme

2940

Tragédia! Meghalt Sandra Bullock élete szerelme

Az 59 éves filmsztár, Sandra Bullock párja három éven át küzdött az Amiotrófiás laterálszklerózissal (ALS), de végül Bryan Randall feladta a harcot, mindössze 57 évesen.

Tragédia! Meghalt Sandra Bullock élete szerelme

Mindössze 57 éves volt Sandra Bullock szerelme

A család hétfőn egy közleményben nyilatkozott az egyébként fotósként tevékenykedő Bryan Randall haláláról.

“Nagy szomorúsággal tudatjuk, hogy Bryan Randall augusztus 5-én békésen elhunyt az ALS-szel folytatott hároméves küzdelem után.”

– közölték. A fotós kezdettől fogva nem akarta nyilvánosságra hozni, hogy a gyógyíthatatlan neurológiai betegségben szenved, amely az idegek tönkremeneteléhez és az izmok progresszív bénulásához vezet.

“Mérhetetlenül hálásak vagyunk a fáradhatatlan orvosoknak, akik velünk együtt navigáltak a betegség útjain, és a csodálatos nővéreknek, akik a szobatársaink lettek, gyakran feláldozva a saját családjukat, hogy velünk lehessenek.”

– tette hozzá a családja. Sandra Bullock és Bryan Randall akkor találkoztak, amikor a férfi Sandra Bullock fiának a születésnapján fotózott. A színésznő és a fotós 2015 óta alkotott egy párt, Sandra Bullock pedig több alkalommal is elmondta, élete szerelmének tartja a férfit.

Sandra Bullock egy három évtizedes, Keanu Reeves-szel kapcsolatos titokról rántotta le a leplet

(Via MSN.com)


Article Tags: · · ·