FILMEZZUNK.HU
10 dolog, amit nem gondoltál volna Carrie-Anne Mossról

10 dolog, amit nem gondoltál volna Carrie-Anne Mossról

2809

5) A Mátrix forgatása során, Carrie Keanu Reeves-szel és Laurence Fishburne-nel fél évet töltött egy hong kongi kábelbrigáddal, akik felkészítették a színészeket a lélegzetelállító levegőben végzett jelenetekre. Moss a hétvégeken Ma Dai, kung-fu mestertől tanult, miközben hétköznap az ausztráliai Sydney-ben filmezett. Ennek eredményeként Moss hajtotta végre a filmbeli kaszkadőrmutatványok többségét. Kemény munkája kifizetődött, hiszen a Mátrix lett 1999. egyik legnagyobb kasszasikere.

Carrie Keanu Reeves

6) A Mátrix sikere után Carrie-Anne sorra kapta a sztárszerepeket. Először a Kereszttaták című filmvígjátékban (2000) Burt Reynolds és Richard Dreyfuss mellett, majd A vörös bolygó című sci-fiben (2000) Val Kilmer oldalán csillogtathatta meg tehetségét.

7) 2003-ban Carrie újra Trinity bőrébe bújt a trilógia további két részében is, a Mátrix- újratöltve és a Mátrix-forradalmak filmekben. Moss nem szerette volna, ha beskatulyázzák akcióhősnek. Ezért Trinity szerepe után már nem vállalt akcióhős típusú szerepeket.

14 Ikonikus film, ahol a szereplők ruhája ugyanolyan átgondolt volt, mint a párbeszédeik

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·