FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség, amit még nem tudtál Chris Pine-ról

10 meglepő érdekesség, amit még nem tudtál Chris Pine-ról

18181

Chris Pine érdekességek

Chris Pine 2003 óta színészkedik, számos nagy sikerű film köthető a nevéhez. Játszott a Cserebere szerencsében, Kémes hármasban, Jack Ryan: Árnyékügynökben, a Vadregényben, és a Wonder Womanben is feltűnt. A világhírű ismeretséget a Star Trek filmek hozták meg számára, azon belül is James T. Kirk karaktere. A jóképű színész a héten ünnepli születésnapját, melynek apropójából bemutatunk tíz érdekességet az életéből, amivel még lehet, hogy eddig nem találkoztál.

Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond, 2016) - Kritika

1. Christopher Whitelaw Pine néven született. Szülei, Robert Pine és Gwynne Gilford szintén színészek, de édesanyja jelenleg pszichoterapeutaként dolgozik.

2. Chris Pine anyai nagyapja révén orosz zsidó gyökerekkel rendelkezik, de ereiben angol, német, walesi és francia vér is csörgedezik.

Outlaw King (2018) - Előzetes

3. Első szerepét a híres Vészhelyzet című sorozat egyik epizódjában kapta meg 2003-ban.

4. Első komolyabb filmes szerepére sem kellett sokat várnia, hiszen 2004-ben megszerezte Nicholas Devereaux szerepét a Neveletlen hercegnő 2.: Eljegyzés a kastélyban romantikus vígjátékban Anne Hathaway oldalán. Mivel a 2001-es első rész nagy siker lett, így a folytatás is szépen teljesített a mozikban. A 40 milliós előállítási költség jócskán dupláját, 95 millió dollárt hozott csak az amerikai mozikban.

Chris Pine (Született: 1980. augusztus 26., Los Angeles)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · ·