FILMEZZUNK.HU
7 Jack Black vígjáték, amit nem szabad kihagynod

7 Jack Black vígjáték, amit nem szabad kihagynod

16104

3. Holiday (The Holiday, 2006)

Iris (Kate Winslet) reménytelenül beleszeretett kollégájába, akivel ugyan viszonyt folytatnak, de a férfi nem viszonozza érzéseit. A karácsonyi bulin bejelenti, hogy eljegyezte egy közös kolléganőjüket. Amanda (Cameron Diaz) is rájön, hogy a barátja hűtlen volt hozzá, és szakít a férfival. A lányok – egymástól távol – úgy döntenek, változtatnak életükön. A világhálón akadnak egymásra, és rögtön megtalálják a közös hangot. Az egyikük Londonban, a másikunk Los Angelesben él, és elhatározzák, hogy lakást cserélnek. Mikor elfoglalják új lakhelyeiket, hamarosan felborulnak a pasimentes vakációra vonatkozó terveik.

2. Trópusi vihar (Tropic Thunder, 2008)

Egy szuper drága háborús filmet forgatnak eredeti helyszíneken, csakhogy az elszabadult költségvetés miatt a stúdió kihátrál a film mögül. A frusztrált rendező azonban úgy dönt, folytatja a forgatást. Stábját a délkelet-ázsiai dzsungel közepébe vezeti, ahol igazi rossz fiúkkal találják szembe magukat.

1. Rocksuli (The School of Rock, 2003)

Dewey Finn (Jack Black) rokenroll istenként definiálja magát, főleg mikor belemelegszik 20 perces gitárszólóiba, ám úgy tűnik, eljött az istenek alkonya, mert a gitárhőst senki sem kapja el, amikor önfeledten a nézők közé veti magát a koncerten… És már a saját bandája is annyira cikinek érzi, hogy kirúgják a csapatból. És ha ez nem elég, a kérójából is ki akarják penderíteni, ugyanis többhavi bérrel lóg Ned (Mike White) nevű haverjának, akit a csaja is állandóan zrikál Dewey miatt… Így történik, hogy Dewey elvállal egy helyettesítő tanári állást Ned helyett egy elit iskolában, és már épp kezdené szétunni az agyát, amikor rájön, hogy a srácokkal mást is lehet csinálni, mint napot lopni. Például rockzenekart!

Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone ellenségek voltak – Mára legendássá vált a barátságuk

Kihagytuk a kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Jack Black alkotás nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Címlapkép forrása; Történetek forrása itt és itt)

//milos//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·