FILMEZZUNK.HU
Jason Momoa és Dave Bautista közös filmmel jelentkezik!

Jason Momoa és Dave Bautista közös haver-filmmel jelentkezik!

3083

Jason Momoa és Dave Bautista közös haver-filmmel jelentkezik!

Nemrég repült be a mozikba a Kék bogár, de szinte egyből rá is robbant az Oppenheimer atombombája, majd Barbie csapta le, ami maradt belőle, Ángel Manuel Soto rendező kedvét azonban nem szegi a bukás, hiszen máris új filmen dolgozik, amit The Wrecking Crew címen az MGM-nek forgatna le. Márpedig a buddy-film, avagy a haver-film ötlete a stúdiónak is tetszik, sőt nemcsak a vállalat lát benne fantáziát, de az a két színész is, akik a zajló sztrájk ellenére örömmel vennének részt a forgatáson.

Jason Momoa és Dave Bautista közös filmmel jelentkezik!

https://www.youtube.com/watch?v=dhCdgiDlh8k&t=334s

Építechture

A két színész, aki immáron egy filmben haverkodna, nem más, mint Jason Momoa, aki a Trónok harca után igen felkapottá vált, sőt lényegében a DC-féle Aquaman-t már nem is lehet nélküle elképzelni, illetve Dave Bautista, aki egykori pankrátorként abszolút a színészkedést választotta. A barátságosnak tűnő óriást már nemcsak A galaxis őrzőiben láthattuk, de akár olyan thrillerben is, mint a Kopogás a kunyhóban, ami szintén jól állt neki, és kicsit más oldalról is megismerhettük a hatalmas termetű és szívű harcost.

Érdekesség egyébként, hogy Jason Momoa és Dave Bautista már szerepelt együtt, bár a 2021-es Dűne sok minden volt, de nem annyira haver-film.

“Minden reggel Bibliaolvasással kezdem a napot” – Chuck Norris

(Via PCguru.hu)


Article Tags: · ·