FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott John Cena új akció-vígjátéka! - Freelance

Előzetest kapott John Cena új akció-vígjátéka!

906

Előzetest kapott John Cena új akció-vígjátéka!

Nagyon úgy tűnik, hogy John Cena is egyre magabiztosabban megtalálja a helyét Hollywoodban, erről pedig mi sem tanúskodik jobban, mint a most megjelent Freelance előzetese.

A film cselekménye egy volt különleges erőknél dolgozó férfi történetét követi nyomon, aki ugyan visszavonult már egy ideje, ügyvédként azonban egy kicsit elveszettnek érzi magát az új életében. Most azonban kap még egy esélyt, testőrként egy újságírót kell megvédeni egy háború sújtotta országban, ahonnan úgy tűnik képtelenség élve kijutni. A helyzetet egy cseppet sem könnyíti meg, hogy az újságíró épp élete legnagyobb cikkjét készül megírni egy olyan diktatórikus államban, ahol nemrégiben katonai puccsot hajtottak végre. Nincs más választás, hőseinknek egyenesen a dzsungelen keresztül vezet az út, nyomukban pedig végig ott vannak üldözőik.

Mondani se kell, ha Pierre Morel valamihez nagyon ért, az az akció, hiszen a rendező korábban olyan produkcióval rukkolt elő, mint a Végső csapda, a Párizsból szeretettel és az Elrabolva. A Freelance főszerepeiben Cena mellett többek között Marton Csokas, Alice Eve, Alison Brie, Christian Slater, Juan Pablo Raba, Molly McCann és Julianne Alexander láthatók. A film a tervek szerint idén októberben a hazai mozikban is bemutatásra kerül.

A Herkules egykori sztárja, Kevin Sorbo állítja, hogy a keresztény hite miatt tiporták el Hollywoodban

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·