FILMEZZUNK.HU
Előkerült egy régi interjú, amiben David Letterman durván átlépte a határt a fiatal Jennifer Anistonnál

Előkerült egy régi interjú, amiben David Letterman durván átlépte a határt a fiatal Jennifer Anistonnál (Videó!)

1891

Előkerült egy régi interjú, amiben David Letterman durván átlépte a határt a fiatal Jennifer Anistonnál (Videó!)

Megnyugtató, már-már hipnotikus végignézni, ahogy egy sor dominó egymás után ledől, de ha a való életre alkalmazzuk a dominóhatás elvét, sok esetben már nem ilyen szórakoztató dologról van szó. Mondhatjuk, hogy valami ilyesmi történt a világhírű műsorvezető, David Letterman esetében is, amikor nemrégiben újra előkerültek azok a régi interjúrészletek, amelyeken már szinte hátborzongatóan tiszteletlenül bánik női interjúalanyaival.

Előkerült egy régi interjú, amiben David Letterman durván átlépte a határt a fiatal Jennifer Anistonnál

David Letterman

A lavina a Framing Britney Spears című dokumentumfilm megjelenésével indult el, amely többek között arra világított rá, hogy az énekesnőnek milyen megaláztatásokon kellett keresztülmennie egyes interjúk során. Ennek kapcsán merült fel a Late Show műsorvezetőjének, David Lettermannak a neve is. Bár Letterman idős, barátságos műsorvezető hírében állt, az előkerült felvételek alapján kijelenthetjük, hogy még azok, akiket sokan a legjobbnak tartanak, sem mindig tudják, hol a határ, vagy egyszerűen csak nem érdekli őket.

Elsőként egy Lindsey Lohannal készült interjú járta be a TikTokot és a Twittert, de az emberek gyorsan rámutattak arra a tényre, hogy Letterman bizony gyakran hozta kényelmetlen helyzetbe női interjúalanyait. A hétvégén előkerült egy újabb interjúrészlet, ezúttal Jennifer Anistonnal, ami szintén gyorsan bejárta a világhálót. A műsorvezető nem tartotta tiszteletben a színésznő személyes terét, és láthatóan kényelmetlen helyzetbe hozta őt az élő show közönsége előtt. Az interjú 1998-ban készült, a színésznő éppen Vágyaim netovábbja (The Object of My Affection) című filmjét reklámozta.

Az interjú során Aniston megoszt egy történetet arról, hogy összefutott néhány rajongóval az edzőterem gőzfürdőjében. Letterman ráharap a témára, és kényelmetlen kérdéseket kezd el feltenni a színésznőnek:

„Szóval, ezek a csajok bejönnek a gőzfürdőbe, ők is meztelenek?”

– kérdi a műsorvezető, mire Aniston idegesen nevetgél.

„Hányan voltak? És mind jól leizzadtak?”

– folytatja a kérdezősködést Letterman, aki szemmel láthatólag nem hajlandó elengedni ezt a témát. Arra, ami ezután történt, senki nem volt felkészülve. A most 75 éves Letterman közelebb húzta a székét Anistonhoz, és azt mondta:

„Bocsáss meg, ha ez udvariatlan. Csak ki akarok próbálni valamit.”

– azzal a színésznő egyértelmű tiltakozása ellenére a nyakánál fogva közelebb húzza őt magához, a szájába veszi Aniston egyik hajtincsét, és szopogatni kezdte azt. Lehet, hogy csak viccnek szánta, de mindenesetre rendkívül kényelmetlen helyzetbe hozta a fiatal színésznőt. Bár Aniston együtt nevet a közönséggel, egyértelműen látszik rajta, hogy zavarban van, és egyáltalán nem élvezte a dolgot, amikor átveszi a zsebkendőt, amit Letterman ajánl fel neki, hogy azzal törölgesse le a nyálat a hajáról. Letterman azzal indokolta cselekedetét, hogy az egész a gőzfürdős történethez kötődik, és csak ki akarta próbálni.

„Ezt soha nem fogom elfelejteni.”

– válaszolja a döbbent Aniston.

Így néz ki ma a 90-es évek 18 legszebb színésznője

(Via Twice.hu)


Article Tags: · ·