FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség a szülinapos Mickey Rourke-ról

Ma ünnepli 71. születésnapját Mickey Rourke – Íme 10 érdekesség a szülinapos színészről

5324

5) Egy sikertelen öngyilkossági kísérlet után azonban elindult a gyógyulás útján. A mértéktelen kábítószer fogyasztás hatására arca teljesen eltorzult, de Rourke végül úgy döntött, hogy visszatér a filmezéshez.

6) A fordulópont csak a 2000-es évek elején a Volt egyszer egy Mexikóval (2003) és A tűzben edzett férfi (2004) érkezett el a színész számára. Ugyan népszerűségben még ekkor sem vetekedhetett korai önmagával, azonban hosszú évek után végre emelkedő pályára állt a karrierje.

Volt egyszer egy Mexikó

7) 2000-ben szerepelt még a Get Carter – Az igazság fáj című filmben is. A Franchise Pictures kicsit vonakodott leszerződtetni Mickey Rourke-ot viharos múltja miatt. Rourke barátja, Sylvester Stallone felajánlotta a gázsijának egy részét arra az esetre, ha Rourke valami olyasmit tenne, amivel hátráltatja a forgatást. Rourke azonban felmúlván a várakozásokat, minden nap időben megjelent a forgatáson és teljesen profiként viselkedett. A Franchise Pictures annyira meg volt elégedve a munkájával, hogy felajánlottak neki egy következő szerepet.

Mickey Rourke érdekességek

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·