FILMEZZUNK.HU
Sophia Loren – 10 meglepő érdekesség a legendás olasz színésznőről

Sophia Loren – 10 meglepő érdekesség a legendás olasz színésznőről

2276

Sophia Loren – 10 meglepő érdekesség a legendás olasz színésznőről

Sophia Loren egy szépségversenyen figyelt fel egy producer és statisztaszerepekre ajánlotta be. 1953-ban már Sophia Loren művésznéven kapta meg az Aida c. operafilm főszerepét, ahonnan meg sem állt a világhírnév felé. A lenyűgöző színésznő a napokban ünnepli 89. születésnapját, melynek alkalmából itt az ideje egy picit jobban megismerkedni vele.

Már 87 éves Sophia Loren! Így néz ki ma a gyönyörű színésznőMár 87 éves Sophia Loren! Így néz ki ma a gyönyörű színésznő

1) Sophia Loren Sofia Villani Scicolone néven látta meg a napvilágot 1934. szeptember 20-án született Rómában, Olaszországban.

2) Története mesébe illő: egy szegény falusi lányból, aki ráadásul rút kiskacsa is (gyerekkorában piszkafának csúfolták), a világ egyik leggyönyörűbb és legtiszteletreméltóbb színésznőjévé cseperedett.

Sophia Loren elárulta, hogy fiatalon plasztikára akarta kényszeríteni a híres rendező

3) Édesanyja, Romilda, színésznő szeretett volna lenni. Saját beteljesületlen álmait próbálta Lorenen keresztül megvalósítani, amikor lányát különböző szépségversenyekre nevezte be, majd egy filmstúdióba is elvitte Rómába.

4) A családi legenda szerint Romilda a függönyből varrt ruhát Sophiának. A versenyen a 15 éves szépség második helyezést ért el: 35 dollárt nyer, és egy jegyet Rómába.

Már 87 éves Sophia Loren! Így néz ki ma a gyönyörű színésznő

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · ·