FILMEZZUNK.HU
A XXI. század 20 legszórakoztatóbb vígjátéka

A XXI. század 20 legszórakoztatóbb vígjátéka

68091

5. Másnaposok (2009, The Hangover)

Házasodni többször is lehet, de legénybúcsú csak egyszer van az ember életében: ezért szokták boldog vőlegények és még boldogabb haverjaik alaposan elbúcsúztatni a legényéletet. A Las Vegas minden kocsmájában, bárjában és egyéb mulatóhelyén megfordult cimboratársaság olyannyira jó munkát végez, hogy másnap reggel kénytelenek rádöbbenni: valahol útközben elveszítették az ifjú férjjelöltet. Kétségbeesett nyomozásba kezdenek. Szerencsére, az előző napi dorbézolásról maradt néhány nyom: egy tigris a fürdőszobában, egy csecsemő a cipősfiókban és Mike Tyson a nappaliban. Ezek és homályos emlékeik segítségével igyekeznek bejárni előző éjszakájuk minden állomását: mire kezdődik az esküvő, elő kell keríteniük a köddé vált vőlegényt!

Másnaposok (2009, The Hangover)

4. Nagyfiúk (2010, Grown Ups)

Harminc évvel az érettségi után az öt egykori jó barát és sporttárs elhatározza, hogy együtt töltik a Függetlenség Napját, ezért családostul elutaznak egy az ünnepi hétvégére kibérelt víkendházba. Elméletileg már bőven felnőttek, ám az évek számából még nem következik egyenesen az, hogy valóban fel is nőttek…

3. Életrevalók (2011, Intouchables)

Philippe (Francois Cluzet), a gazdag arisztokrata ejtőernyős balesete miatt nyaktól lefelé teljesen lebénul, tolószékbe kényszerül. Egy segítő asszisztensre van szüksége a mindennapi teendőiben. Választása egy börtönből most szabadult külvárosi fekete srácra, Driss-re (Omar Sy) esik, aki humorával és rámenősségével mindenkit elbűvöl maga körül. A ház Vivaldi és Earth Wind and Fire zenéjétől hangos. A két univerzum találkozása egy barátság kezdete… Egy humoros, francia vígjáték.

2. Apádra ütök (2000, Meet the Parents)

Greg Beckur (Ben Stiller) fülig szerelmes barátnőjébe, Pambe (Teri Polo), és kész rá, hogy feltegye a nagy kérdést. Amikor a lánykérést félbeszakítja egy telefon Pam húgától – aki közli, hogy férjhez megy -, Greg rájön, hogy Pamela kezéhez a lány apján, a félelmetes Jack Byrneson (Robert De Niro) át vezet az út. Amikor New Yorkba utaznak Pam húgának esküvőjére, Greg úgy érzi, ez a megfelelő alkalom, hogy megkérje Pam kezét. Csakhogy minden balul üt ki, ami csak balul üthet ki. Amikor megérkeznek a szülők festői otthonába, Greget egy látszólag tökéletes családdal szembesül: szerető férj és feleség, értük rajongó fiú és két lány, valamint egy imádott macska. Fergeteges vígjáték, fantasztikus színészekkel.

Apádra ütök (2000, Meet the Parents)

1. Üldözési mánia (2001, Rat Race)

Donald P. Sinclair (John Cleese) hat különleges aranyérmét helyez el a nyerőgépeiben, Las Vegasban. A hat szerencsés, aki az érmék birtokába jut, indulhat egy különleges versenyen, ahol a nyertesnek kétmillió dollár ütheti a markát. A pénz Új-Mexikóban található, egy szekrénybe zárva. Szabályok nincsenek, a verseny pedig kezdetét veszi. A versenyzőkre a leggazdagabb unatkozó szerencsejátékosok kötnek fogadásokat egymás között, akik páholyból figyelik az eseményeket. Számunkra a legjobb vígjáték!

Üldözési mánia (2001, Rat Race)

11 film a XXI. századból, ami megtanít értékelni az életed

Hozzászólásban, esetleg Facebook oldalunkon kommentben várjuk, hogy nektek melyik a kedvenc vígjáték stílusú filmetek a 2000-es évekből!

(20 szórakoztató vígjáték címlapkép forrása)
(20 szórakoztató vígjáték történetek forrása itt és itt)

//milos//

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·