FILMEZZUNK.HU
Coming outolt Chris Evans testvére

Coming outolt Chris Evans testvére

5404

Coming outolt Chris Evans testvére

Chris Evans, az elmúlt időszakban szinte csak szuperhősöket alakító amerikai színész (Amerika kapitány, Bosszúállók, Fantasztikus négyes) eddig is az LMBTQ-jogok támogatója volt. Ennek oka részben az, hogy szintén színész öccse, Scott Evans maga is bejelentette, hogy meleg.

Chris Evans és Scott Evans

A világsztár így nyilatkozott az üggyel kapcsolatban:

“Nagyon fontos, hogy szembenézzünk azzal a bonyolult és összetett helyzettel, amibe társadalmunkkal kerültünk. Karrierem során soha nem ért semmiféle hátrány amiatt, hogy kiállok az öcsém, vagy az emberi jogok mellett. Remélem, hogy ez így is marad.”

A 42 éves színész azt is hozzátette, már csak azért is elkötelezett a nők jogai és az emberi jogok mellett, mert öccsén kívül két lánytestvérével nőtt fel.

“Meg kell érteni, mennyire fontos akár lányokkal, akár más etnikai csoportokkal együtt felnőni, mert muszáj megtapasztalni olyasmit, ami más, mint amit ismerünk. Ez fejleszti és erősíti az olyan készségeket, mint az empátia és az együttműködés. Nagy hatással volt rám, hogy lánytestvérekkel nőhettem el, ezért is érzek mély elkötelezettséget a nők jogai iránt.”

Rejtett dolgok, amelyeket szinte senki sem vett észre az Alkonyat-filmsorozatban

(Via humenonline.hu)


Article Tags: · · ·