FILMEZZUNK.HU
A 83 éves Al Pacino elválik 29 éves kedvesétől

A 83 éves Al Pacino elválik 29 éves kedvesétől

1924

A 83 éves Al Pacino elválik 29 éves kedvesétől

Mindössze három hónappal azután, hogy megszületett Al Pacino és Noor Alfallah gyermeke, a sztárpár elválik. A nő jogi dokumentumokat nyújtott be a bíróságra, amelyben követeli a gyermek felügyeleti jogát, de emellett „észszerű látogatási jogokat” biztosítana a színésznek is.

A 82 éves Al Pacino újra apa lesz - A legendás színész 29 éves barátnője babát vár

Noor Alfallah és Al Pacino

Nemrég még arról írtunk, hogy megszületett Al Pacino gyermeke, aki 83 évesen lett ismét apa, most azonban a Daily Mail úgy értesült, hogy a színész elválik 29 éves kedvesétől. A lap információi szerint Noor Alfallah jogi dokumentumokat nyújtott be, amelyben a három hónapos csecsemő felügyeleti jogát kéri, hozzátéve, hogy azt szeretné, ha a 83 éves színész „észszerű látogatási jogokat” kapna.

Ennek értelmében a színészlegenda beleszólhatna gyermeke oktatási, vallási, orvosi kezelési és egyéb dolgaival kapcsolatos ügyekbe is. A jogi beadványba Alfallah beillesztett egy „önkéntes szülői nyilatkozat” című dokumentumot, amelyet mind ő, mind Pacino aláírt hat nappal azután, hogy gyermekük megszületett. A dokumentum, amelyet egy tanú is aláírt, elismerte Pacino apaságát. Alfallah a bírósági dokumentumokban azt kéri, hogy Pacino fizesse ki az ügyvédi költségeit, illetve az üggyel kapcsolatos egyéb költségeket. A gyermektartás konkrét összegét a bírósági beadványban nem tüntették fel.

Már 74 éves a Dallas Bobbyja – Kizárt, hogy még mindig felismernéd Patrick Duffyt

(Via MSN.com)


Article Tags: · ·